Luxe Spa in Europa

de beste Spa hotels

Luxe Spa hotels in West-Europa

Luxe Spa hotels in Oost-Europa

Deluxe spa’s... in Europa!

Ongeacht of u de voorkeur geeft aan een wellnessvakantie dichtbij huis of juist snakt naar heel wat verder weg, voor een ontspannende welzijnsreis in één van de Deluxe spa’s van Europa zijn we allemaal direct bereid onze koffers te pakken.

Wie geniet er tenslotte niet van een beetje luxe? Natuurlijk plannen we allemaal wel een beetje luxe in ons alledaagse leven. Een dagje naar een kuuroord, een duur parfum of een lekker ruikende crème. Alle beetjes helpen ons tenslotte met ons goed te voelen. Maar laten we eerlijk zijn, een verblijf in een Deluxe spa, dat doet pas écht goed!

Leun eens heerlijk achterover en geniet van weldadige wellness- en schoonheidsbehandelingen die zorgen voor een diepteontspanning en u van binnenuit laten stralen. Profiteer van de voordelen van de eersteklas service van professioneel opgeleid personeel, ongeacht of het gaat om uw masseuse, kapper, therapeut of de chef de cuisine die uw smaakpapillen naar ongekende hoogten laat stijgen.

Daarnaast dragen ook het land van keuze en de locatie van uw resort of hotel bij aan een onvergetelijke luxe droombelevenis evenals wat u eventueel naast ontspannen wilt doen. Wat dacht u van het hotel Botánico op het zonnige Spaanse eiland Tenerife waar u tevens kunt golfen? Of misschien liever het Elysium op Cyprus waar volgens de Romeinse religie alleen de gelukzaligen vertoeven en waar u tevens de wereld onder water kunt verkennen?

Blader eens op uw gemak door ons royale aanbod en noteer uw favorieten. De toon is gezet... alleen de bestemming nog!

Geïnteresseerd in nog meer luxe? Lees ook: Deluxe spa’s in Azië en Wellnessweekend Deluxe!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte spa arrangement in Europa