Luxe Spa in Europa

heerlijke luxe, zo om de hoek

Onze meest populaire Spa hotels in Europa

Deluxe spa’s... in Europa!

Ongeacht of u de voorkeur geeft aan een wellnessvakantie dichtbij huis of juist snakt naar heel wat verder weg, voor een ontspannende welzijnsreis in één van de Deluxe spa’s van Europa zijn we allemaal direct bereid onze koffers te pakken.

Wie geniet er tenslotte niet van een beetje luxe? Natuurlijk plannen we allemaal wel een beetje luxe in ons alledaagse leven. Een dagje naar een kuuroord, een duur parfum of een lekker ruikende crème. Alle beetjes helpen ons tenslotte met ons goed te voelen. Maar laten we eerlijk zijn, een verblijf in een Deluxe spa, dat doet pas écht goed!

Leun eens heerlijk achterover en geniet van weldadige wellness- en schoonheidsbehandelingen die zorgen voor een diepteontspanning en u van binnenuit laten stralen. Profiteer van de voordelen van de eersteklas service van professioneel opgeleid personeel, ongeacht of het gaat om uw masseuse, kapper, therapeut of de chef de cuisine die uw smaakpapillen naar ongekende hoogten laat stijgen.

Daarnaast dragen ook het land van keuze en de locatie van uw resort of hotel bij aan een onvergetelijke luxe droombelevenis evenals wat u eventueel naast ontspannen wilt doen. Wat dacht u van het hotel Botánico op het zonnige Spaanse eiland Tenerife waar u tevens kunt golfen? Het chique Belgische Martin’s Château du Lac waar de Genval Yacht Club een groot aanbod aan activiteiten op het water biedt? Of misschien liever het Elysium op Cyprus waar volgens de Romeinse religie alleen de gelukzaligen vertoeven en waar u tevens de wereld onder water kunt verkennen?

Blader eens op uw gemak door ons royale aanbod en noteer uw favorieten. De toon is gezet... alleen de bestemming nog!

U aarzelt nog? Wij zijn uw graag van dienst. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd in nog meer luxe? Lees ook: Deluxe spa’s in Azië en Wellnessweekend Deluxe!

Vind hier uw perfecte spa arrangement in Europa