luxe-spa-azië

Luxe Spa in Azië

genieten in de Oosterse cultuur

Onze meest populaire Spa hotels in Azië

Deluxe Spa's in... Azië!

Nergens is het begrip wellness zo geïntegreerd in harmonische, spirituele behandelingen als in Azië. Nergens vindt u een zo vanzelfsprekende en ontspannen persoonlijke dienstverlening als hier, waar kunstzinnig aangelegde rijstvelden en geurende koffieplantages omringd worden door lange zandstranden en turquoisekleurig water. Hoort u de zee al ruisen?

Dienstverlening is een begrip dat in Aziatische landen al eeuwenlang een manier van leven is en waar sultans, maharadja’s en koningen zich al sinds heugenis mee omringen. Waar in westerse landen personeel opgeleid werd tot een strakke vorm van onpersoonlijke beleefdheid steeg het servicelevel in Aziatische landen naar uitzonderlijke hoogtes tot het punt waarop elk personeelslid van onze luxe spahotels en –resorts er uitsluitend voor u lijkt te zijn en niets anders dan uw welzijn voor ogen heeft. Hier bestaat geen stress.

In onze Aziatische luxe spa’s wordt u begeleid door hooggekwalificeerd personeel dat met een ontspannen glimlach aan al uw wensen voldoet terwijl u geniet van de eersteklas behandelingen behorende bij het door u gekozen arrangement. Leun achterover en verheug u op een massage, op heerlijk geurende oliën, een kruidenpeeling, een manicure of misschien heeft u een traditionele behandeling geboekt?

Wat dacht u van authentieke Ayurvedakuren in het land van oorsprong, India, yoga & meditatie in de Himalaya’s, een wellnesscruise naar de Malediven of yoga, wellness & beauty op Bali? Het één klinkt nog heerlijker dan het ander. Maar natuurlijk kunt u ook besluiten iets goeds en gezonds voor uw lichaam te doen en kiezen voor een detoxprogramma op Phuket, voor een “natural living” concept in Vietnam of voor optimale fitness op Koh Samui. U hoeft in ieder geval nergens compromissen te sluiten.

Profiterend van kwalitatief hoogwaardige behandelingen, uitstekend gebalanceerde culinaire hoogtepunten en een eersteklas service wordt er alleen van u gevraagd er volop van te genieten. Gun uzelf een Deluxe vakantie in sprookjesachtige atmosferen. 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte spa arrangement