Luxe hotels Kreta

Luxe hotels Kreta

Bijzondere hotels met SpaDreams

Onze favoriete luxe hotels op Kreta

Luxe hotels Kreta

Hoe zullen wij Kreta introduceren? Als een weelderig, kleurrijk en constant verrassend landschap dichtbij de Mediterrane Zee? Als één van de mooiste van alle de Griekse eilanden? Als een bestemming dat alles in zich heeft voor een levendig en energieke vakantie? En natuurlijk denken we ook aan haar rijke historie, waarop de prachtige dorpen en steden hun fundatie leggen. Wellicht kunnen we zeggen dat Kreta, met haar toenemende populariteit, geen introductie nodig heeft.

Bent u opzoek naar een luxe bestemming met een rijke cultuur voor uw welverdiende break? Dan is een 5 sterren hotel Kreta een geweldige keus. Relax en ga er even goed voor zitten terwijl wij u vertellen waarom…

De uitzichten

Tijdens uw luxe vakantie Kreta gaan de prachtige uitzichten over de diverse landschappen van het eiland u vasthouden in een ban van verwondering. Bergen tekenen een indrukwekkende grens rond weelderige vlaktes, terwijl de zee het 60km brede eiland omarmd met sprankelende wateren. Als een vakantie in uw perceptie vormgegeven wordt door beeldschone stranden, blauwe luchten en een nog blauwere zee, dan komt uw droom in één van de luxe hotels Kreta uit.

Het contrast
Terwijl de populaire beste hotels Kreta aan de noordelijk kust zorgen voor een ietwat levendiger ervaring met feestjes, bieden de kleinere dorpjes en stranden aan de zuidkust van Kreta een meer gemoedelijke atmosfeer. Inlands, waar de traditionele manier van leven heerst, een plek waar een rijkdom van historie op u wacht. Geniet tijdens uw verblijf in een 5 sterren hotel Kreta van metropolitaanse steden en ontdek haar karakteristieke op heuvels gelegen dorpjes; waar uw hart ook naar verlangd, dit eiland is een cadeau voor uw zintuigen!

De accommodatie
Geniet in een 5 sterren hotel Kreta met alle luxe tot uw beschikking. Prachtige zwembaden, heerlijk luxe ligbedden en een ober die u zijn beste cocktails komt bedienen. De beste hotels Kreta bieden naast luxe faciliteiten ook heerlijk spa & wellness treatments. Ontspan tijdens een geweldige massage, of komt tot rust in een luxe sauna.

U kunt uw luxe vakantie Kreta direct online boeken. Indien u nog vragen heeft over onze luxe hotels kreta, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw droomvakantie. SpaDreams – uw luxe specialist

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Vind hier alle luxe hotels Kreta