Perfect 4,6/5,0

30 beoordelingen van onze gasten

Lot Spa Hotel ★★★★

Dit hotel is bij onze oosterburen zeer geliefd en heeft een privé strand en Spa Healthclub. Het Duits Medisch Centrum is inpandig.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klimaatkuur, wellness & ontspanning

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, halfpension

Ook als klimaatkuur verblijf.

  • Gebruik van het zoetwaterbuitenbad met ligstoelen en zonnebeschutting, het strand en het natuursolarium en de tennis-, tafeltennis- en volleybalplaats
  • WiFi
  • Toegang tot de Spa: Gebruik van het binnenbad gevuld met water uit de Dode Zee, whirlpool, sauna en fitnessruimte (vanaf 16 jr)

Ideaal bij de volgende klachten

Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis, Bewegingsapparaat

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

25 € prijsvoordeel per persoon per dag

24 € prijsvoordeel per persoon per dag

17 € prijsvoordeel per persoon per dag

7 € prijsvoordeel per persoon per dag

6 € prijsvoordeel per persoon per dag

Telefoon boekingsnummer: 343P1

557 €

Lot Spa Hotel in detail

Uw hotel

☀ Aan de rand van de Jordaanse kust ligt het Lot Spa Hotel centraal in Ein Bokek en direct aan de Dode Zee met zijn gastvrije atmosfeer en gezondheidsstimulerende werking. Het hoteleigene stand met ligbedden en parasols en vriendelijke atmosfeer maken het resort tot een geliefd hotel aan de Dode Zee. Naar Jeruzalem is het circa 100 km; naar het vliegveld van Tel Aviv ca. 2,5 uur.

Uw verblijf

De199 vriendelijke kamers zijn uitgerust met gerenoveerde bad of douche/wc, airconditioning, sat.-tv, telefoon, WLAN, kluis, koffie-/theeset en balkon hebben een indrukwekkend uitzicht op de Dode Zee of het woestijngebergte.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten en genieten

In restaurant Massada (gerenoveerd), wordt halfpension met ontbijt en avondmaaltijden in buffetvorm aangeboden. Bij volpension aanvullend ’s middags maaltijden van het buffet. Cocktails en kleine gerechten worden in de lobbybar en in de snackbar bij het zwembad geserveerd. Internetcafé.

Wellness, spa & gezondheid

Het zoetwaterbuitenbad (in de winter verwarmd) met ligstoelen, zonnebeschutting nodigt uit tot onstpanning. Voor de actieve is er een tennisplaats en volleybal. Kinderspeelplaats en kinderverzoring (seizoensafhankelijk).

Ontspan u in de "LotuSpa" Healthclub (dag. geopend, toegang v.a. 16 jr) op 2 etages: bij een welzijnsbehandeling of laat u meevoeren op de gewichtloosheid van het zeewater van de Dode Zee. Verder staan het binnenbad met water uit de Dode Zee, 2 zwavelbaden, whirlpool, sauna en fitnessruimte ter beschikking. In de 15 behandelingsruimtes worden talrijke behandeling voor gezondheid & wellness aangeboden zoals modderpakkingen, veelzijdige massages (bijv. Thais, Ayurveda, Hot Stone en Shiatsu), hydrotherapie en schoonheidsbehandelingen voor hem en haar alsook manicure, pedicure, kapper. Het natuursolarium op het hoteldak is gescheiden voor mannen, vrouwen en gezinnen.

Klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum (inpandig). Indicatoren: psoriasis, reuma, vitiligo, acne e.a. (voor details zie 'Goed om te weten').

Hotel wegens renovatie gesloten: 4.1.2015-22.2.2015

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 158 km / 112 minuten)

AANKOMST Vliegveld: Tel Aviv (TLV) op ca. 150 km afstand. Transfer vanaf TLV (ca. 150 km) Bustransfer € 107, vanaf 1.9 € 117 p.p. (heen en terug) Privétransfer €235, vanaf 1.9. € 256 per auto per rit (1-3 personen)

INFO Prijzen alleen voor Eurolanden en Polen en Zwitserland. Kinderkorting: 2 volwassenen en 1 kind 0-1,9 jaar = 100%, 2-11,9 jaar = 50%, (vanaf 12 jaar) 20%. volpensionstoeslag € 25/dag, v.a.12 jaar € 31.

Een verblijf van minder dan 7 nachten op aanvraag.

Graag bij boekingen aangeven, of een kamer met bad of douche gewenst is.

Let u erop dat er tot 31 augustus sprake kan zijn van geluidsoverlast door verbouwingswerkzaamheden aan het aangrenzende gebouw.

Houd er rekening mee dat vanaf januari 2018 het hotel wordt uitgebreidt met een andere vleugel met een conferentieruimte en 27 kamers, waardoor geluidsoverlast kan ontstaan.

Goed om te weten

Klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum

De kliniek van het Duits Medisch Centrum (geopend zo-vr) is gespecialiseerd in hoogwerkzame therapieën t.b.v. huidziektes, luchtwegenziektes en reuma. Het DMC bevindt zich in uw hotel en is wettelijk erkend als rehabilitatie-instituut. Met de natuurlijk helende werking van de voor de regio specifieke resources (zeewater, zout, zeeslib, lucht) bemoeien de artsen en specialisten zich met uw genezing. Een medische nooddienst staat altijd tot uw beschikking.

Aanbevelingen

In overleg met uw arts dient u de inname van medicijnen tijdig voor het begin van uw kuur te beëindigen in zoverre deze niet tot de noodzaak behoren. Cortisonhoudende zalven minstens 4 weken voor het begin van uw kuur niet meer gebruiken. Cortisonhoudende tabletten innemen tot u een onderzoek en overleg met de arts heeft gehad. Neemt u alstublieft een uitgebreid rapport van uw behandelende arts mee naar uw aanvangsonderzoek evenals alle zalven en medicijnen die u gebruikt en ook eventueel uw dieetplanning.

Let op: Wegens de renovatiewerkzaamheden in het hotel is naar verwachting het hotel gesloten van 04.01.15 tot 22.02.15

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Lot Spa Hotel
Boeken Contact Doorsturen