thalasso-de-geneeskrachtige-vakantie

Thalasso

gebruik de geneeskracht van de zee

De beste locaties voor een Thalasso kuur

Thalasso: gebruik de geneeskracht van de zee

Thalasso

Genezing door zeewater en producten van de zee.

De zee is rijk aan mineralen, die een weldaad vormen voor huid en haar. Thalasso is een therapie dat al het goede van de zee gebruikt. Thalassa betekent 'zee' in het Grieks. Deze behandelingen bestaan uit de combinatie van zeelucht, zeewater, algen, modder, zand en alle andere substanties die hier direct uit worden gewonnen. Het wordt gebruikt voor massages, oliën, gezichtsbehandelingen, verpakkingen, en nog veel meer.

Al duizenden jaren is de genezende kracht van de zee bekend, originele Thalassso wordt al honderden jaren aangeboden in zeebaden en is gebaseerd op unieke en genezende krachten voor lichaam en geest.

Thalassokuren zijn ideaal om af te vallen vanwege de stimulatie van de vetverbranding. Ook is het goed voor ontgiften en na zwangerschappen. Bovendien wordt Thalasso aanbevolen voor verjonging, revitalisering, anti-aging en nieuwe energie.

Naast Thalasso kunt u natuurlijk ook kiezen voor een afvalvakantie, een detoxkuur of een ontgiftingskuur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tijdens uw Thalassokuur wordt begeleid door een professioneel team dat u goed begeleid en helpt. De koks bereiden maaltijden met fijne, uitstekende ingrediënten.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Thalassokuur