brochure-dode-zee-spadreams

Dode Zee Brochure

Duits Medische Centra in Israël

De kliniek van het Duits Medisch Centrum (DMZ) in Israël is gespecialiseerd in effectieve therapieën ten behoeve van aandoeningen aan de huid, de luchtwegen en bij reuma. Het kuuroord Ein Bokek ligt aan het zuidelijk deel van de Dode Zee en biedt naast openbare stranden ook een natuurlijk solarium en twee winkelcentrums met restaurants en cafés.   

Het medisch centrum bevindt zich in het hotel Lot in Ein Bokek en is erkend als klinische revalidatie faciliteit. U kunt zich hier zonder zorgen door Engels en Duits sprekende artsen en specialisten op het gebied van dermatologie, reumatologie en pneumologie laten behandelen. Ook een maatschappelijk werkster en zorgvuldig opgeleide verpleegsters zijn uitsluitend met het welzijn van de gasten bezig. Een klimaattherapie in het DMZ bestaat uit een individueel, door een arts opgsteld, behandelprogramma. Het verloop van een dag bestaat uit zonnebaden, een oponthoud in de schaduw en baden in de Dode Zee met als aanvulling de door de specialist voorgeschreven zalven. De therapie wordt ondersteunt door massages, zwavelbaden en modderwraps door de individuele kuurafdelingen van het hotel. Om de voortgang van de behandeling te controlen vinden medische controles en uiteindelijk een slotonderzoek plaats.      

Medische Centra in Jordanië 

In Jordanië bieden zelfs twee medische centra kwalitatief hoogwaardige therapieën aan. Het Dead Medical Center is in het Dead Sea Spa Hotel in Sweimeh geïntegreerd. De  directeur van dit centrum is een Duits sprekende dermataloog met veel ervaring op het gebied van klimaattherapie bij huidaandoeningen. Ook in het ZARA Medical Center in het Mövenpick Resort, eveneens met Engels en Duits sprekende dermatologen, draait alles om wellness, beauty en ontspanning. Het ZARA Medical Center werd als eerste onderneming in Jordanië onderscheiden met een „Green Globe“ certificering, de toonaangevende award voor duurzaamheidsprestaties. 

>> VERDER NAAR "JORDANIE - ADEMBENEMENDE CULTUUR MET EEN UNIEKE FLAIR"

>> "SpaDreams Brochure Dode Zee" in PDF

>> Alle reizen naar het Dode Zee gebied

>> Alle reizen naar Israël

>> Alle reizen naar Jordanië