brochure-dode-zee-spadreams

Dode Zee Brochure

de magische geneeskracht

Baden in de Dode Zee

Laat u zich door de zonnestralen omarmen terwijl u onbewust genezen wordt. De door de hitte verdunde en in de lucht opgeloste stoffen bevrijden de luchtwegen en hebben een bijzonder gunstig effect op astmapatiënten.  Deze natuurlijke zout-inhalatie werkt slijmoplossend en ontstekkingsremmend. Daarnaast verdraagt de huid een zoutbad wezenlijk beter dan een gewoon bad met water, daar dit mineraalstoffen aan de huid onttrekt.  

Zoutpeeling

De combinatie van zoutkristallen en olie geeft de vermoeide huid een fris aanzien terwijl dode huidcellen voorzichtig losraken en afvallen, in het bijzonder bij knieën en ellebogen. De natuurlijke substanties uit de Dode Zee kunnen als zoutpeeling gebruikt worden teneinde poriën te reinigen en eeltvorming tegen te gaan, maar ook als haarverzorging tegen roos. Niets is zo heerlijk als de tijd te nemen om volledig te ontspannen en uw huid met een peeling te verwennen.  U keert terug met een stralende huid!

De modder

Het diepste punt op de aarde oefent, dankzij haar unieke karakter, een diepgaande fascinatie uit. Op de zeebodem bevindt zich het geneeskrachtige tovermiddel dat in elke kuur in de vorm van modderpakkingen wordt gebruikt. De mineraalhoudende afzettingen van het zwarte slib worden over het lichaam verdeeld en zorgen voor een actieve verzorging voor uw lichaam. Een absoluut talent: de werking is anti allergisch, de huidveroudering wordt vertraagd, de bloedcirculatie verbetert en de huidvochtigheid reguleert.    

Het klimaat

Het unieke klimaat rondom de Dode Zee wordt door de bijzondere woestijnligging bepaald. In de zomer komen temperaturen tussen 34-51 °C  voor en in de winter komen milde temperaturen tussen  14 - 17 °C voor.

Zonnebaden

De Dode Zee biedt alles voor de gezonde schoonheid. Zelfs zonnebaden is dankzij de ligging van de Dode Zee niet schadelijk. Op grond van de hoge temperaturen en de hoge verdamping ligt een waas over het meer dat de schadelijke UVB-stralen filtert. 

 >> Verder naar "HET DUITS MEDISCH CENTRUM"

>> "SpaDreams Brochure Dode Zee" in PDF

>> Alle reizen naar het Dode Zee gebied

>> Alle reizen naar Israël

>> Alle reizen naar Jordanië