Gesunder Urlaub in Kroatien

Kroatië

Uw vakantie aan de droomkust van de Adriatische Zee

Zeg maar dag tegen verveling

Individueel, sprankelend en vol afwisseling – dat is Kroatië! Beleef één van de waterrijkste landen ter wereld, in het “blauwe hart van Europa” met meer dan 1.000 authentieke eilanden, van dichtbij gedurende uw volgende vakantie in Zuid-Europa met SpaDreams. Direct aan de Adriatische kust liggen talrijke eilanden, met elk een geheel eigen charme, erop te wachten om ontdekt en verkend te worden gedurende een gemoedelijke wandeling door dorpjes en stadjes. Bewonder de culturele kostbaarheden en geniet van de speciale mediterrane flair van de schilderachtige vissers- en kustdorpjes. 

Voor een weldadige kuur is een verblijf aan de Kroatische kust ook bijzonder geschikt. Bij aandoeningen aan de ademhalingsorganen, reuma of botziekten heeft het milde klimaat het gehele jaar door een positieve werking op het genezingsproces evenals de genezende kracht van de zee. Juist op de autovrije eilanden, ver van stress en hectiek, kunt u eindelijk weer eens diep ademhalen en ontspannen -  volledig onthaasten

Sportief actief kunt u gedurende uw persoonlijke SpaDreams vakantie natuurlijk ook zijn met de talrijke vrijtijdsmogelijkheden op het strand en in het water. Naast zwemmen, kajakken of duiken kunt u leren hoe te surfen, hoe een jet-ski werkt of eenvoudigweg genieten van een gezellig potje beachvolleybal met vrienden of familie. 

Wanneer u wel in bent voor een excursie naar het binnenland is het absoluut de moeite waard één van de nationale parken of natuurparken te bezoeken, die over fenomenale natuurlijke schatten beschikken. Kruidt uw vakantie met een extra portie onvergetelijke avonturen en exotische natuurschatten. Beleef onvergetelijke composities van diepe ravijnen, groene rivierdalen en dicht beboste bergketens met fraaie, onberoerde watervallen. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Kroatië