Uitstekend 4,9/5,0

7 beoordelingen van onze gasten

Top 2 Hotel in Varkala Dit is ons top 2 hotel voor Varkala. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Krishnatheeram

Beach Resort gelegen op een paradijselijke locatie. Ayurvedacentrum onder leiding van een professioneel team met klassieke Ayurvedabehandelingen.

Ayurvedakuur

vanaf 13 nachten, tweepersoonskamer, volpension

De Ayurveda centrum van Krishnatheeram is bekroond met de Green Leaf certificaat, de hoogste onderscheiding van het Indiase Ministerie van Toerisme van de kwaliteit Ayurvedabehandelingen.

In Krishnatheeram zijn naast Verjonging (regeneratie) en Panchakarma (schoonmaak) ook kuren beschikbaar voor artritis, psoriasis, diabetes, obesitas, gewrichtspijn en ontsteking, migraine, problemen met de wervelkolom, stress, depressie en nierstenen (voor een meerprijs, ca.10-15%, ter plaatse te betalen).

 • Vanaf 7 overnachtingen/Ayurvedisch volpension;
 • Kruidenthee, welkomstdrankje;
 • Consulten bij de arts;
 • Bepalen van het constitutietype (dosha-type);
 • Afstemmen van het behandelings- en voedingsplan, Ayurvedische kruidensupplementen;
 • Ayurvedische behandelingen conform plan (ca. 90 min.) zoals hoofd- en oliemassage, kruidenstoombad;
 • Yoga en meditatie (dagelijks ca. 60 min.) zoals aanbevolen door de Ayurveda arts;
 • Dieetplan voor thuis;
 • 1x Excursie incl ca. 2 uur durende Backwater boottocht;
 • Gebruik van het zwembad;
 • WiFi in de lobby;
 • Transfer van/tot vliegveld Trivandrum

Ideaal bij de volgende klachten

Bewegingsapparaat, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Stofwisseling / Maag / Darmen, Ogen / Oren / Tanden

Telefoon boekingsnummer: 777P1

910 €

Krishnatheeram in detail

Uw Ayurvedahotel

Kerala, de meest zuidwestelijk gelegen staat van India en staat bekend om haar gematigde, gezonde klimaat en de aanwezigheid van meerdere Ayurveda resorts.

Uw Ayurveda resort

Het Ayurveda resort in Kerala-stijl is gelegen boven een rotsformatie, die het strand omringt met een uniek uitzicht op de kust van Malabar, in een tropische tuin. Via een kort voetgangerspad bereikt men het smalle, zilver-zwarte zandstrand. Het voor baden beter geschikte hoofdstrand is ca. 300 meter verderop en via trappen te bereiken.


Uw verblijf


30 kamers/cottages, eenvoudig, maar aantrekkelijk ingericht met douche/wc, sat.-tv, telefoon, ventilator, gedeeltelijk door een smal straatje van het hoofdgebouw gescheiden. Vasantham met groot bad, gescheiden douche, minibar, met balkon/terras, overwegend uitzicht op zee, deels geklimatiseerd. Wasdienst. Kluis voor de gasten bij de receptie.


Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & Drinken


Open restaurant met internationale en Ayurvedische keuken. Ayurvedagasten ontvangen hun maaltijden bereid conform hun dosha-type. Sunset Lounge.


Wellness, Spa & Gezondheid


Ayurvedacentrum (ca. 50 m) onder leiding van een professioneel Ayurvedateam. Ayurvedische behandelingen zoals kruidenoliemassages, Shirodhara en marma-massage. Tot de Ayurvedakuren behoren ook yoga en meditatie.


Vrije tijd: Relaxen in een hangmat in de tuin of in een strandstoel, wandelen langs de kust waar zich veel winkeltjes en restaurants bevinden. Boottochtjes in de beroemde Backwaters of lokale markten en tempels bezoeken. Fietsverhuur.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Trivandrum International Airport (TRV): (ca. 48 km / 87 minuten)

AANKOMST vliegveld: Trivandrum (TRV) op ca. 50 km afstand. Transfer inclusief.

INFO meer informatie over uw visa-aanvragen etc. op aanvraag.

.

Goed om te weten

GreenLeaf – Hoogste onderscheiding in Kerala voor authentieke Ayurveda, toegekend door het „Departement of Tourism, Government of Kerala“.

Klantrecensies

Kaart

Krishnatheeram
Boeken Contact Doorsturen