Zeer goed 5,0/5,0

8 beoordelingen van onze gasten

Top 1 Hotel in Varkala Dit is ons top 1 hotel voor Varkala. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort

Klein, traditioneel Ayurveda Beach Resort. Hier vindt u Ayurvedabehandelingen die volledig op uw individuele behoefte afgestemd worden.

Ayurveda kuur

vanaf 13 nachten, tweepersoonskamer, volpension

Regeneratie- en verjongingskuur, ter verbetering van uw welzijn. Voor een optimaal resultaat bevelen wij een kuurduur van 3 weken aan. Tijdens het eerste gesprek wordt uitgebreid over aandoeningen gesproken, wordt er op de levensstijl en het karakter van de patiënt ingegaan en wordt de pols 'gelezen'. Op deze manier krijgt de Ayurveda-arts een duidelijk beeld van uw gezondheid. Daarna wordt het zwaartepunt van de kuur vastgelegd.

Mogelijke zwaartepunten:

 • Anti-stress vanaf 10 overn.
 • Detox vanaf 13 overn.
 • Gewichtsmanagement vanaf 13 overn.
 • Verjonging vanaf 21 overn.
 • Vanaf 10 overn., Ayurvedisch volpension;
 • Kruidenthee, welkomsdrankje;
 • Artsconsulten met polsdiagnose;
 • Bepaling van uw lichaamstype;
 • Afgestemd behandelings- en voedingsplan alsook Ayurvedische kruidensupplementen;
 • Door de arts voorgeschreven Ayurvedische behandelingen (dagelijks ca. 90 min.) zoals gezichts- of hoofdmassage, synchroonmassage, Shirodhara (oliestralen op uw hoofd), kruidenstoombad;
 • Dagelijks's morgens yoga en 's avonds meditatie (ca. 60 min)
 • Gebruik van internet in het resort
 • Afscheidsdiner (bij volpension)
 • 1x ayurvedische kookles
 • 1x excursie van een halve dag
 • transport van en naar luchthaven Trivandrum

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Rugklachten, Adipositas / Gewicht, Diabetes, Hoge bloeddruk

Telefoon boekingsnummer: 776P1

1.414 €

1.131 €

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort in detail

Uw vakantieoord

Varkala, de bekende badplaats en hindoeïstisch bedevaartsoord, ligt een autorit noordelijk van Trivandrum in het zuiden van India in de provincie Kerala, ook wel „God’s own country“ genoemd.

Uw Ayurvedaresort

Dit kleine, onlangs gerenoveerde resort Kadaltheeram (vertaald als meer en kust) ligt idyllisch aan de kust van Malabar, op slechts 4,5 km van Varkala, omgeven door een betoverende palmentuin. De rustige atmosfeer is precies wat u nodig heeft om van de stress van alledag bij te komen en uw ziel de ruimte te geven. Ayurvedische behandelingen, eenvoudige ambiance en persoonlijke service staan op de voorgrond.

Uw verblijf

12 kamers, smaakvol ingericht met balkon of terras en uitzicht op de oceaan. Ventilator, douche/wc, aanwezig. Vanaf juli 2017 4 nieuwe Superior kamers met balkon met zeezicht. Deze grotere kamers brengen de bouwstijl van Kerala en modern comfort samen. Hotelkluis en toegang tot het internet bij de receptie.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & Genieten

Open restaurant met prachtig uitzicht op de zee. Smaakvolle vegan keuken. De Ayurvedamaaltijden zijn individueel op uw doshatype afgestemd.

Ayurvedacentrum

Onder leiding van een jonge, innovatieve Ayurveda-arts met geschoold team van therapeuten. Hoofdbehandeling met olie, complete lichaamsmassage met olie, kruidenrijstmassage met olie, kruidenbaden, bloemenbaden, gezichtsmassages, darmreiniging, neus- en sinusreiniging, kruideninhalatie, yoga en meditatie.

Vrije tijd

Wandelen langs het strand richting Varkala (ca. 40 min./ 15 min. per taxi), shops, restaurants enz. Uitstapjes in de Backwaters / olifantentrainingsstation e.a.

Overige informatie

AANKOMST vliegveld: Trivandrum/Thiruvananthapuram (TRV) op ca. 50 km afstand.

INFO aangaande visum/gezondheidsvoorschriften op aanvraag.

Goed om te weten

De Ayurvedakuur in Kadaltheeram is voor allen, die intensievere geneeskundige toepassingen en persoonlijk advies op waarde weten te schatten. Hier verheugt men zich op “gedisciplineerde” gasten, die hun kuur serieus nemen en zich verlaten op een gezond, vegetarisch, individueel bepaald dieet en op klassieke reinigingskuren (detox) om de beste resultaten te bereiken.

Klantrecensies

Kaart

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort
Boeken Contact Doorsturen