Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Italië

Ontdek de meeste geliefde locaties in Italië

Helende thermale bronnen of liever een strandvakantie?

Één van onze vijf favoriete vakantiebestemming - en terecht! 

Door haar unieke ligging aan de Middellandse Zee biedt Italië in Zuid-Europa schitterende kusten van eindeloze zandstranden met een totale lengte van 7.000 kilometer. Daar kunt u vast wel een plekje vinden om even heerlijk te genieten!

De talloze thermale bronnen met geneeskrachtig water ondersteunen persoonlijke reisdoeleinden. De klassieke spabehandelingen draggen bij aan de verlichting van chronische aandoeningen en pijn in uw gewrichten en reuma. Deze behandelingen worden met een persoonlijke focus toegepast en gaan met een zachte wijze te werk. 

Maar niet alleen door de wereldberoemde spa’s is Italië bekend. Natuurlijk ook de thermale bronnen waar de hoogwaardig en rustgevende modder word gewonnen. Deze modder, ook wel bekend als Fango wordt toegepast bij verschillende behandelingen en ondersteunen de medische doeleinden. U kunt van al deze wellness genieten in de Euganische Heuvels; de grootste Italiaanse thermische regio. Verder biedt Italië alles voor een exclusieve spa vakantie, die u via SpaDreams kunt ontdekken terwijl u heerlijk ontspant in prachtige sauna landschappen. 

Als u toch liever de actieve ontspanning in Italië wilt beleven en zich het meest comfortabel voelt in de natuur, kunt u tijdens avontuurlijke fiets-of wandeltochten de Italiaanse heuvels en witte zandstranden ontdekken.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Italië