Excellent 4,8/5,0

14 beoordelingen van onze gasten

Top 2 Hotel in de regio Zwarte Woud / Schwaben Dit is ons top 2 hotel in Zwarte Woud / Schwaben. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Indian Forum

Authentieke Indische Ayurveda te midden van een gezellige ambiance in het hart van de cultuurstad Schwäbisch Hall.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klassieke Ayurvedakuur

vanaf 13 nachten, tweepersoonskamer, volpension

De Ayurvedische filosofie is gebaseerd op een holistische denkwijze en heeft zich ten doel gesteld het leven zelf te bevorderen. Ze benadert de mens als een bestanddeel van het universum. Het welzijn van het individu is, conform Ayurvedische opvatting, met het welzijn van de samenleving, onze levensruimte en met het universum zelf verbonden.

Het menselijke leven wordt als een eenheid van lichaam, geest en ziel gezien. Deze drie bestanddelen ondersteunen elkaar en vormen samen de basis.

Een verbetering van uw welzijn kan worden bereikt na een week Ayurvedische behandelingen. Echter, voor succes op lange termijn wordt een verblijf van 2-3 weken aanbevolen.

  • Aurvedisch volpension (vegetarisch)
  • Ayurveda dranken (thee)
  • Aanvangsconsult met een Ayurveda-leraar met bepaling van het constitutietype (dag van aankomst), opstelling van het individuele voeding- en behandelplan en natuurgeneeskundige kuurbegeleiding
  • Dagelijks Ayurvedische behandelingen (ca. 90-160 min. incl. rustmomenten), zoals Shiroabhyanga (hoofd- en gezichtsmassage), Padabhyanga (voetmassage), Marmamassages (lichaamsmassage), rugmassage, Pathraswedam (kruidenbuidelmassage), Sirodhara (oliegieting), Udvarthanam (poedermassage) en Swedhanam (stoombad)
  • Yoga
  • Transfer van/naar station Schwäbisch Hall, na vooraanmelding

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Huid / Allergieën, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Migraine

Telefoon boekingsnummer: D26P1

2.080 €

Indian Forum in detail

Uw Ayurvedahotel

☀ Het Indian Forum in Schwäbisch Hall presenteert zichzelf als Indisch cultureel centrum en ambassadeur van de Indische cultuur en gastvrijheid in Duitsland.

In de kunst- en cultuurstad Schwäbisch Hall gelegen en ondergebracht in een liefdevol gerestaureerde villa uit de Gründerzeit bij de ingang van de voetgangerszone, nodigt het Indian Forum u uit de authentieke Indische levenswijze te beleven en inspiratie op te komen doen. Het Ayurvedisch instituut biedt haar gasten orginele Indische maaltijden evenals een gevarieerd kuur-, massage- en cursusaanbod. Naast Ayurvedabehandelingen, yoga cursussen en een breed aanbod aan natuurkundige geneeswijzen, wordt ook het gehele jaar door een kunst- en cultuurprogramma aangeboden.

Uw verblijf

2 kamers, praktisch ingericht conform de Ayurvedaleer met douche/WC, WIFI, föhn en koelbox.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & Genieten

Restaurant Gandhi met gebalanceerde maaltijden uit overwegende regionale ingrediënten bevindt zich op de begane grond. Alle maaltijden individueel conform bepaling. Ook vegetarische voeding.

Ayurveda & Gezondheid

Op de beide bovenste etages van het Indian Forum bevindt zich een Ayurvedisch onderwijs en opleidingsinstituut met aangesloten kliniek. Er staan 3 praktijkruimtes, een consultatieruimte, een stoombad en een rustruimte tot uw beschikking.

Aangeboden wordt authentieke Indische Ayurveda door 2 ervaren Ayurveda-artsen en 4 ervaren specialisten. Behandelingen zoals massages (klassieke lichaam- en deelmassages, Shirodhara oliegieting, Punnagadi Kizhi – kruidenbuidelmassage, Pinda Sweda, Abhyanga, bodywraps, -peelings en gezichtsbehandelingen.

Ayurvedabehandelingen zijn ideaal bij de volgende indicatoren: migraine, rugklachten, huidaandoeningen, allergieën, reumatische aandoeningen, artritis, burn-out, stress, oververmoeidheid, diabetes, neurodermitis en ontstekingen.

Yoga en meditatie ter ontspanning en activering van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Stuttgart Airport (STR): (ca. 112 km / 73 minuten)

AANKOMST treinstation Schwäbisch Hall, op ca. 2 km afstand.

TRANSFER (heen & terug) treinstation: inclusief, na vooraanmelding.

INFOparkeerplaats: inclusief. Huisdieren: niet toegestaan.

Houdt u er rekening mee dat het aankomstoverleg plaatsvindt met een Ayurveda-leraar. Op aanvraag en tegen vergoeding is dit ook mogelijk met een Ayurveda-arts.

Klantrecensies

Kaart

Indian Forum
Boeken Contact Doorsturen