Excellent 4,8/5,0

15 beoordelingen van onze gasten

Indian Forum

Ervaar authentieke Indiase Ayurveda-kuren in een familiale sfeer in het midden van de culturele stad Schwäbisch Hall. Een ervaren team van therapeuten en natuurgeneeskundige praktijken voor shiatsu en acupunctuur helpt u graag.

Indian Forum in detail

Uw Ayurvedahotel

☀ Het Indian Forum in Schwäbisch Hall presenteert zichzelf als Indisch cultureel centrum en ambassadeur van de Indische cultuur en gastvrijheid in Duitsland.

In de kunst- en cultuurstad Schwäbisch Hall gelegen en ondergebracht in een liefdevol gerestaureerde villa uit de Gründerzeit bij de ingang van de voetgangerszone, nodigt het Indian Forum u uit de authentieke Indische levenswijze te beleven en inspiratie op te komen doen. Het Ayurvedisch instituut biedt haar gasten orginele Indische maaltijden evenals een gevarieerd kuur-, massage- en cursusaanbod. Naast Ayurvedabehandelingen, yoga cursussen en een breed aanbod aan natuurkundige geneeswijzen, wordt ook het gehele jaar door een kunst- en cultuurprogramma aangeboden.

Uw verblijf

2 kamers, praktisch ingericht conform de Ayurvedaleer met douche/WC, WIFI, föhn en koelbox.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & Genieten

Restaurant Gandhi met gebalanceerde maaltijden uit overwegende regionale ingrediënten bevindt zich op de begane grond. Alle maaltijden individueel conform bepaling. Ook vegetarische voeding.

Ayurveda & Gezondheid

Op de beide bovenste etages van het Indian Forum bevindt zich een Ayurvedisch onderwijs en opleidingsinstituut met aangesloten kliniek. Er staan 3 praktijkruimtes, een consultatieruimte, een stoombad en een rustruimte tot uw beschikking.

Aangeboden wordt authentieke Indische Ayurveda door 2 ervaren Ayurveda-artsen en 4 ervaren specialisten. Behandelingen zoals massages (klassieke lichaam- en deelmassages, Shirodhara oliegieting, Punnagadi Kizhi – kruidenbuidelmassage, Pinda Sweda, Abhyanga, bodywraps, -peelings en gezichtsbehandelingen.

Ayurvedabehandelingen zijn ideaal bij de volgende indicatoren: migraine, rugklachten, huidaandoeningen, allergieën, reumatische aandoeningen, artritis, burn-out, stress, oververmoeidheid, diabetes, neurodermitis en ontstekingen.

Yoga en meditatie ter ontspanning en activering van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Stuttgart Airport (STR): (ca. 112 km / 73 minuten)

AANKOMST treinstation Schwäbisch Hall, op ca. 2 km afstand.

TRANSFER (heen & terug) treinstation: inclusief, na vooraanmelding.

INFOparkeerplaats: inclusief. Huisdieren: niet toegestaan.

Houdt u er rekening mee dat het aankomstoverleg plaatsvindt met een Ayurveda-leraar. Op aanvraag en tegen vergoeding is dit ook mogelijk met een Ayurveda-arts.

Klantrecensies

Kaart

Indian Forum
Boeken Contact Doorsturen