Excellent 4,7/5,0

24 beoordelingen van onze gasten

Hotel Ein Gedi ★★★S

Wellness & ontspanning in het land van Ein Gedi, een heuse tuin van Eden in de woestijn. Het omvat het Resort Hotel met het nieuwe Synergy Spa, Kibbutz, botanische tuin en cactus park zoals het Health Spa aan de Dode Zee.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Wellness & Ontspanning, klimaatkuurverblijf

vanaf 2 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

Ook als verblijf voor klimaatkuur

  • Gebruik van binnen- en buitenbad alsook wifi;
  • Shuttle naar Ein Gedi Health Spa bij de Dode Zee;
  • Toegang tot Ein Gedi Health Spa aan de Dode Zee met gebruik van het spalandschap, zoals bijv. de zwavelbaden en de "Black Mud" (geneeskrachtige zwarte slib);
  • Deelname aan vrijtijdsactiviteiten conform aanbod zoals een begeleide tour door Kibbutz, een wandeling bij volle maan en een excursie in het Ein Gedi natuurreservaat. Entree dient u ter plaatse te voldoen.
  • Entree in de Synergy Spa (voor Bungalow gasten €12 / dag)

Ideaal bij de volgende klachten

Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis, Bewegingsapparaat

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

5% vroegboekkorting

14 nachten verblijf - maar 12 betalen: 2 nachten gratis

7 nachten verblijf - maar 6 betalen: 1 nacht gratis

5% long-stay bonus

Telefoon boekingsnummer: 347P2

188 €

Hotel Ein Gedi in detail

Uw vakantieoord

Ein Gedi ligt in een indrukwekkende omgeving aan de rand van de woestenij met een fantastisch uitzicht op de Dode Zee en op het Moab gebergte, aan de westkust van de Dode Zee. Met een droog, schoon en zuurstofrijk klimaat biedt Ein Gedi een fascinerende benadering van de elementen, een adembenemende mengeling van natuur, historie, archeologie en klimaattherapie. Deze regio is tevens een paradijs voor liefhebbers van woestijnwandelingen en safari’s.

Het Kibbuz Ein Gedi Land werd in 1956 op de plaats van het bijbelse Ein Gedi gegrond. In de nabijheid bevinden zich de resten van een oude synagoge en de Herodus vesting Massada en de grotten van Qumran, waar de 2000 jaar oude Dode Zee-rollen werden gevonden, zijn niet meer dan een paar kilometer weg.

Ein Gedi Land bestaat uit Kibbutz, Health Spa aan de Dode Zee, Resort Hotel met nieuwe spa en congrescentrum. Kibbutz onderhoudt ook dadelplantages en er zijn flessen mineraalwater uit de eigen bron beschikbaar.

De bijzondere omstandigheden betreffende het klimaat – in de zomer droog-heet en in de winter mild met weinig neerslag – zijn ideaal voor de botanische tuin, bekend over de hele wereld. Een schitterende en grote veelvoud aan cactussen en andere unieke planten (tropisch en subtropisch) groeien en bloeien hier. Er is tevens een kleine dierentuin met veel vrij levende en interessante vogelsoorten zoals de ijsvogel en de kolibri. Ook trekvogels vindt u hier daar Ein Gedi op de route ligt van het Europese zomerverblijf naar Afrika. Ook springen in Kibbutz en in het aangrenzende natuurgebied steenbokken zonder vrees rond, tot groot plezier van de gasten. U kunt deze ook bewonderen in het naburige natuurreservaat.


Uw verblijf

Ein Gedi Resort Hotel ligt temidden van een groen parklandschap. 165 bungalows met airconditioning, voor alleen- of tweepersoonsgebruik, waarvan 43 in woestijnstijl (bungalow „Woestijn“) en 32 ruimere bungalows "Arugot" met extra verdieping, 16 Mini-suites (separate slaap- en woonruimte met slaapbank, gerenoveerd met terras – ideaal voor gezinnen) 20 Deluxe Plus bungalows met fantastisch uitzicht. Alle met terras of balkon, douche/wc, radio, sat.-tv, kluis, telefoon, kleine koelkast, waterkoker voor koffie of thee. 6 kamers geschikt voor gehandicapten.


Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & genieten

Restaurant in cafeteria-stijl met koosjere keuken, ook vegetarisch mogelijk. Nieuwe BoaBar met snacks en panoramisch uitzicht. Vrijdagsavonds live-muziek. WLAN in het gehele hotel (restaurant uitgezondert), pc met internet. Buitenbad, binnenbad (seizoensafhankelijk), volleybalplaats, bibliotheek, minimarkt. Kinderspeelplaats ( seizonsgebonden ook kinderprogramma). Wekelijks 1x yoga of pilates.

Er worden verdere activiteiten aangeboden zoals wandelingen bij volle maan en rondleidingen door de botanische tuin alsook excursies (seizoensafhankelijk en tegen vergoeding) naar bijvoorbeeld Jeruzalem, naar de plaats waar Jezus gedoopt werd in de Jordaan of jeepsafari’s door de woestijn. Naar Ein Bokek ca 40km, Transfer op aanvraag ten plaatse of makkelijk met de bus ca 20 ILS (ca. €4) per weg.


Wellness, Spa & Gezondheid

Er gaat regelmatig een shuttle naar Ein Gedi Spa (ca. 5 km), het kuurcentrum aan de oever van de Dode Zee met eigen strand en natuursolarium.

Ein Bokek en het Duits Medisch Centrum (DMC) op ca. 40 km afstand, transfer op aanvraag (ter plaatse) of comfortabel met de bus, ca. 20 ILS (ca. € 5) per reis. Het DMC biedt een klimaatkuur aan met medisch consult – ideaal bij huidziektes als psioriasis alsook bij rheumatische en gewrichtsaandoeningen. Meer informatie op aanvraag bij SpaDreams.

Ein Gedhi Health Spa
De moderne spa aan de oever van de Dode Zee is per shuttle met het hotel verbonden (ca. 5 km) en bij veel toeristen zeer geliefd (dagelijks 8-16 uur, ’s winters tot 17 uur).
Het geklimatiseerde binnengebied bevat verschillende baden waarin zich water bevindt van de natuurlijk hete minerale zwavelbronnen, deels voor mannen en vrouwen gescheiden. Het water heeft een temperatuur van 38 graden, de door artsen aanbevolen temperatuur voor Balneotherapie. Er zijn douches, kluisjes, kleedruimtes en een SB-restaurant.

In het buitengebied vindt u het unieke therapeutische zwarte mineraalrijke slib, een zoetwaterzwembad (seizoensafhankelijk), een natuurlijk zonnesolarium, een massagecentrum en een badstrand.

In het water beleeft u het unieke gevoel van „zich zorgeloos laten drijven“. U kunt zich insmeren met het zwarte mineraalrijke slib, dat al sinds honderden jaren bekend is om haar cosmetische en helende werking. Het natuurlijke element broom in de lucht heeft een rustgevende werking op het zenuwenstelsel en magnesium verfrist de huid en geeft haar veerkracht.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 126 km / 109 minuten)

TRANSFER vliegveld TLV (ca. 150 km) Bustransfer€ 107, vanaf 1.9 € 117 per persoon (heen en terug), Privétransfer €235, vanaf 1.9 € 256 per auto per traject (1-3 personen).


INFO Kinderkorting: 2 volwassenen + 1 kind 2pk/o/hp (0-1,9 jr ) 100%, (2-11,9 jr ) €50-73 per LO.

Goed om te weten

Klimakur Duitse Medical Center

In Ein Bokek (ca. 40km) b.v. bij Psoriasis, Neurodermitis, Asthma, Rheuma, programmas op anvraag. transfer op aanvraag ter plaatse of bus ca. 20 ILS (ca. € 4) per weg.

Let op: Wegens de renovatiewerkzaamheden in het hotel is naar verwachting het hotel gesloten van 04.01.15 tot 15.02.15

Synergy Spa

Aanwendingen en prijzen zie PDF, boeking op aanvraag over FIT (alstublieft bij opmerkingen ingeven).

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Hotel Ein Gedi
Boeken Contact Doorsturen