Directie

Claudia Wagner
Jan Seifried
Dr. Nils Asmussen

Cookie-instellingen

Algemeen

Privacybeleid
Alles omtrend pivacybeleid vindt u hier.
Met deze link kunt u uw tracking via Google Analytics deactiveren (Opt-out).
 

Screendesign en programmering
Sjard Bleecken, DFAU

Copyright
© 2023 FIT Gesellschaft für gesundes Reisen mbH, Frankfurt. Alle rechten, in het bijzonder met betrekking tot teksten en afbeeldingen en alle op de website geplubliceerde, onherroepelijk auteursrechtelijk beschermde werken, zijn  voorbehouden.   

Disclaimer
Voor de juistheid van de informatie, toegankelijk via externe links, nemen de exploitanten van "spadreams.nl" geen verantwoordelijkheid. De aan deze informatie ten grondslag liggende bronnen worden door de redactie van "spadreams.nl" als betrouwbaar beschouwd.  Aansprakelijkheid of garantie ten aanzien van de actualiteit, correctheid en volledigheid van de ter beschikking gestelde informatie kan niet genomen dan wel gegeven worden.  

Door middel van het vonnis, uitgesproken op 12 mei 1998 heeft de rechtbank te Hamburg besloten dat slechts door zich uitdrukkelijk te distantiëren van de inhoud van hyperlinks danwel van de inhoud door pagina’s die gelinkt zijn, het te vermijden is dat men voor de inhoud daarvan verantwoording dient te nemen.  Op de webpagina’s van "spadreams.nl" worden en werden hyperlinks dan wel links naar andere websites in het internet getoond. Voor deze hyperlinks danwel links geldt: er wordt benadrukt dat de exploitanten van "fitreisen.de" op geen enkele wijze invloed hebben op de inhoud en de vormgeving van de gelinkte pagina’s.  Voor de volledigheid, correctheid of voor nadelige gevolgen voortkomend uit informatie op deze pagina’s, die niet tot de fitreisen-homepage horen,  nemen de exploitanten van "spadreams.nl" derhalve geen verantwoording. Deze verklaring heeft betrekking op alle, op spadreams.nl-www-pagina’s aanwezige links dan wel hyperlinks.    

Geen aanmaning zonder voorafgaand contact. Indien de inhoud of vormgeving van deze website in strijd is met de rechten van derden of wettelijke voorschriften, dan verzoeken wij u om dit aan ons kenbaar te maken, zonder kosten in rekening te brengen. Wij garanderen dat terecht beklaagde passages zonder aarzelen verwijdert zullen worden, zonder dat het inschakelen van rechtsbijstand noodzakelijk is. Indien u desondanks direct een advocaat in wenst te schakelen, kunt u de kosten hiervoor niet declareren. 

Verzekeringsinformatie - SpaDreams Nederland

Aansprakelijkheidsverzekering Reisbureau bij: 
Haftpflichtkasse Darmstadt
Arheilger Weg 5 
64380 Roßdor, Duitsland

Onze verzekering bevindt zich hier: 
R+V Algemene Verzekering AG
Raiffeisenplatz 
165189 Wiesbaden, Duitsland

 Wij hebben een verzekering als touroperator:

In overeenstemming met § 651 BGB ''Bürgerliches Gesetzbuch'' (Duits Burgerlijk Wetboek) is een insolventieverzekering voor de door FitReisen (SpaDreams) klanten betaalde reizen en boekingen, in geval van faillissement, afgenomen.

Fitreisen (SpaDreams) mag geen lid worden van de Nederlandse ANVR en SGR organisaties, omdat FitReisen zich in Duitsland bevindt en onder de Duitse wet valt. FitReisen (SpaDreams) heeft een nog betere en grotere Duitse verzekering tot een bedrag van 110 miljoen euro.

Online geschillen platform

Online geschillen platform in overeenstemming met artikel 14, paragraaf 1 ODR-VO:  De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillen gestart (OS), deze kunt u vinden onder ec.europa.eu/consumers/odr/
FIT Reisen (SpaDreams) neemt momenteel echter niet deel aan vrijwillige alternatieve geschillenbeslechting en is daartoe niet verplicht.

Informatie over Ombudsman

Versicherungsombudsmann e.V.,
Postbus: 080632, 10006 Berlin
Telefoon: 0800 3696000 (alleen vanuit Duitsland) / +49 30 206058 99 (vanuit het buitenland – voor dit nummer geldt normaaltarief) 
Fax: 0800 3699000 (alleen vanuit Duitsland) / +49 30 206058 98 (vanuit het buitenland – voor dit nummer geldt normaaltarief)
E-Mail: beschwerde@versicherungsombudsmann.de
Homepage: www.versicherungsombudsmann.de

Adresgegevens

Fit Reisen: Duitsland 

Ferdinand-Happ-Strasse 28

60314 Frankfurt, Duitsland

 

Fit Reisen: Internationaal

Völckersstrasse 7-9

22765 Hamburg, Duitsland

+49 (0)69 40 5885 - 431

Info@SpaDreams.nl 

Ondernemingsgegevens

Duits BTW-ID: DE 187 075 653
Handelsregister: HR Frankfurt/M., B 14905

Rechtsvorm: Besloten vennootschap (bv)
Hoofdkantoor: Frankfurt