fango-vakantie

Fango vakantie

helende modder die uw huid weer laat stralen

Fango vakantie: kom tot rust met lichaam en ziel

Fango vakantie

Fango vakantie, in het Nederlands beter bekend onder de wat minder elegante naam, modderbaden, wordt zowel door mens als dier als weldadig ervaren hoewel het bij dieren voornamelijk een praktische toepassing betreft.

De toepassing van modder is al duizenden jaren bekend in diverse culturen. Over het algemeen betreft het bij een Fango vakantie poeder van vulkanische oorsprong dat gemengd wordt met thermaal water maar er zijn heel wat soorten modder met helende en verlichtende kwaliteiten die, onder andere, mineralen, vitaminen, zouten en vulkanische as bevatten.

Fango wordt onder andere gebruikt voor pakkingen en baden waarbij het de doorbloeding stimuleert en de huid ontgift. Het geeft verlichting bij huidproblemen, reuma en artrose en vermindert tevens stress waardoor het ontspannend werkt. Fango wordt tevens gebruikt voor warmtetherapie, daar het warmte kan opnemen en die lang kan vasthouden. Deze warmte heeft een helende werking op de huid en maakt spieren weer soepel.

De Fango vakantie is ontstaan in Italië; Fango is Italiaans voor “modder”. Hier, waar veel vulkanische aarde te vinden is, bent u dus bij uitstek op de juiste plaats om de positieve kwaliteiten van deze therapie te ervaren. Daarnaast is Italië niet het vervelendste land om deze ontspannende therapie te ondergaan. Italië biedt naast een Fango vakantie talrijke andere aangename behandelingen en bezigheden.

Wat dacht u van Ayurvedische massages, hydromassages, floating, shiatsu, Kneippbaden, peelings, manicure, pedicure en anti-age behandelingen? En dat is dan nog maar het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. U kunt bovendien profiteren van sportieve activiteiten zoals wandelen, golfen, tennis, boccia, fietsen, paardrijden, dansavonden en excursies naar bijvoorbeeld Venetië, Padua of Verona.

En last but not least biedt elk SpaDreams hotel en resort u de kans om volop te genieten van gezonde en gebalanceerde nationale, internationale en regionale culinaire lekkernijen, toebereid door professionele chefkoks die werken met de beste, verse ingrediënten, vaak ook nog uit eigen kweek!

Wacht niet langer en kies voor een heerlijk ontspannende en weldadige Fango vakantie in bella Italia of ergens anders! Neem een kijkje in ons Fango vakantie aanbod.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Fango vakantie