Top 2 Hotel in de regio Rügen Dit is ons top 2 hotel in Rügen. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

F.X. Mayr-Gesundheitszentrum

Regeneratie en helend vasten op het eiland Rügen.

Medisch en familiaal gevoerd F.X. Mayr gezondheidscentrum met allesomvattende, individuele begeleiding.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verjonging & Ontgifting (6 of 13 overnachtingen)

vanaf 6 nachten, tweepersoonskamer, speciale maaltijden

De Mayr-therapie dient in de eerste plaats tot regeneratie van de spijsverteringsorganen en kan aanvullend voor een verbetering van vele andere, parallel bestaande klachten, zorgen. Met voldoende afstand tot het alledaagse leven en in een aangename vakantieambiance kunt u uw schadelijke gewoontes achter u laten en nieuwe leefregels voor een gezonder en bewuster bestaan aanleren.

Aankomstdag: zondag (1 extra dag, in geval van aankomst op zaterdag, op aanvraag mogelijk)

Helend vasten/ melk-brood-dieet/ basenbouillon naar wens en conform de individuele restricties van de gast.
Mild reinigend dieet (overgangsvoeding) in de 3e en 4e kuurweek (in de 1e en 2e kuurweek aanvullend ca. € 13,40-19 p.d.)
Basenpoeder en bitterzout
Water en thee van de theebar
1 x dieet kookcursus
1 x individueel voedingsadvies
Deelname aan de dagelijkse ochtendgymnastiek in groepsverband
Gebruik van de sauna

Ideaal bij de volgende klachten

Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Adipositas / Gewicht, Stofwisseling / Maag / Darmen, Hoge bloeddruk, Stress / Uitputting, Bewegingsapparaat

Telefoon boekingsnummer: 10MP1

521 €

F.X. Mayr-Gesundheitszentrum in detail

Uw vakantieoord

Het gehele jaar door aanwezige milde klimaat van de Oostzee en het aerosolgehalte van de lucht hebben een bijzonder gezondheidsbevorderende werking. Daarnaast biedt het afwisselende Vorpommerse boddenlandschap evenals de Baaber heide, met haar dichte naald- en loofwoud, prachtige natuurlijke omstandigheden waar u probleemloos stress kunt afbouwen en nieuwe kracht kunt opdoen.

Uw hotel

Het gecertificeerde F.X. Mayr gezondheidscentrum ligt centraal in Baabe, is allergievrij en oriënteert zich met een aangename ambiance van rust en gemoedelijkheid bewust en consequent op de omstandigheden behorende bij een succesvolle Mayr therapie. Het hotel ligt op ca. 300 m van het strand.

Uw verblijf

14 gezellige kamers (8x 2pk, 6x 1pk) met douche/Kneipp-slang/wc, föhn, telefoon, badmantel, kabeltelevisie, internetaansluiting en balkon. Ook mindervalidekamers.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Uw voedingstherapie

De individueel aangepaste voedings- en vastentherapie wordt door de Mayr-arts bepaald en gaat van theevasten via diverse tussenetappes tot een mild reinigend dieet, een bijzonder smakelijk, volwaardig en toch zuiverend menu op hoog culinair niveau. Er is tevens een theebar aanwezig.

Kuurruimte

Een competent en gemotiveerd team, onder leiding van een ervaren Mayr-arts, begeleidt u gedurende uw verblijf en bespreekt alle noodzakelijke therapievormen. Een allesomvattende diagnostiek wordt in de gespecialiseerde medische parktijk uitgevoerd. Naast Mayr-therapie biedt het centrum o.a. behandeling van functionele stoornissen aan het bewegingsapparaat, manuele geneeskunde, chirotherapie, acupunctuur en osteopathie. Er is tevens een saunaruimte en gymnastiekzaal.

Indicatoren

Aandoeningen aan de spijsvertering en de bijbehorende organen, overgewicht, storingen aan de stofwisseling en het immuunsysteem, pijn aan gewrichten en wervelkolom, allergieën, slapeloosheid, concentratiestoornissen en depressie.

Vrije tijd

Dagelijks ochtendgymnastiek in groepsverband. Yoga, pilates, nordic walking en fietstochten met gids (tegen vergoeding). Talrijke loop-, fiets- en wandelpaden in de omgeving. Er is tevens een bibliotheek.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Rostock-Laage Airport (RLG) (ca. 167 km / 118 minuten)

AANKOMST treinstation Binz, op ca. 15 km afstand. Treinprijzen op aanvraag. Voor de transfer van het treinstation wordt een taxi aanbevolen, ca. € 20 per auto/per afstand.
AANKOMST vliegveld Rostock-Laage (RLG), op ca. 165 km afstand, op aanvraag.

INFO toeristenbelasting: ca. € 1-2,30 per dag, ter plaatse te voldoen. Parkeerplaats: inclusief. Huisdieren: niet toegestaan.

Goed om te weten

Medische diensten zijn verplicht ter plaatse te voldoen. De hoogte van de kosten verneemt u in de programmabeschrijving.

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Vasten brochure

Uw lichaam zuiveren onder begeleiding van professionals

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

F.X. Mayr-Gesundheitszentrum
Boeken Contact Doorsturen