over-spadreams

De expert sinds 1975

tevreden is niet genoeg, wij willen inspireren

Fit Reisen Cover 1976
Fit Reisen Cover 1977
Fit Reisen Cover 1978
Fit Reisen Cover 1979
Fit Reisen Cover 1980
Fit Reisen Cover 1991
Fit Reisen Cover 2000
Fit Reisen Cover 2007
Fit Reisen Cover 2009
Fit Reisen Cover 2011
Fit Reisen Cover 2014
Fit Reisen Cover 2016

40 Jaar geleden ...

... heeft Herbert Haum Fit Reisen, het moederbedrijf van SpaDreams, met een volstrekt uniek concept opgericht: vakanties voor Gezondheid en Welzijn aangevuld met aantrekkelijke schoonheid’s activiteiten en ontspanning’s aspecten.  Onze eerste catalogus onder het motto "Vakantie en Gezondheidsbehandelingen" werd gelanceerd in 1976 en deed in het bijzonder een beroep op de gezondheid-bewuste reizigers.

Onze eerste aanbiedingen … 

... bestonden onder andere uit Kneipp, Schroth, F.X. Mayr en regeneratieve behandelingen en programma's ter bevordering van een actieve vrijetijdsbesteding in combinatie met gezonde voeding. Daarnaast bleken ook de meest exclusieve aanbiedingen, zoals vakanties naar Italië, voor fango behandelingen in Abano zeer populair te zijn.

In 1987 … 

... Een waardevolle samenwerking met Lufthansa luchtvaartmaatschappijen maakte het mogelijk dat onze gasten konden genieten van health & wellness vakanties in bekende kuuroorden in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjecho-Slowakije, Frankrijk, Spanje en Italië. In reactie op het ongelooflijke belang van klanten uit het Midden-Oosten (vooral uit Koeweit) hebben wij besloten onze catalogus niet alleen in het Engels & Duits uit te brengen maar ook een volledige versie in het Arabisch! 

De combinatie van gezondheidsbehandelingen en een wellness vakantie …

... Is altijd ons Unique Selling Point in Duitsland geweest, waar wij als pionier onze positie in het segment van de gezondheid binnen het toerisme hebben vastgesteld. Al in 1993 begonnen wij samenwerkingen met Ayurvedische retraites in Sri Lanka om ons aanbod te diversifiëren en voegten toendertijd Ayurveda en yoga toe aan  het portfolio van onze gezondheids vakanties wat toendertijd alleen uit Beauty, Fitness, Vasten en Detox bestond.  

 Het Jaar 2009 … 

... Bracht een generatiewisseling: Toen onze oprichter Herbert Haum met pensioen ging werd de zakelijke kant overgenomen door de ondernemers Jan Seifried en Dr. Nils Asmussen ondersteund door de al lang bestaande general manager Claudia Wagner die haar bestuursfunctie hield. Zij besloten uit te breiden vanuit Duitsland en zo werd SpaDreams voor de Nederlandse markt geboren. 

Vanaf 2011 … 

... Hebben wij ons snel ontwikkeld tot een wereldwijde speler in het aanbieden van diensten in 10 talen en organiseren van vakanties in 30 verschillende markten. Vermoedelijk was dat één van de redenen waarom er in juli 2014 aan ons een prijs werd uitgereikt voor "Innovatieve Gezondheid's Reisorganisatie". Wij vinden erkenning op het gebied van innovatie een bijzondere eer als 'oude rot' in het gebied van gezondheid en wellness-toerisme. 

Vandaag de dag … 

... Ons succes is niet alleen te zien in ons aanbod en diversiteit van onze vakanties, maar ook in de  uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding van al onze aanbiedingen, ongeëvenaarde expertise in ons vakgebied en de persoonlijke klantenservice van ons team.