Lees over onze Verzekeringen en Gegevens

SpaDreams is een aftakking van het Duitse Fit Reisen, dat sinds een lange tijd wellness en gezondheidsreizen aanbiedt. Daarnaast zijn wij officieel IATA Accredited Agent. 

 

IATA accredited agent: 23206385 

Duits BTW-ID: DE 187 075 653

Handelsregister: HR Frankfurt/M., B 14905

Rechtsvorm: GmbH vergelijkbaar met een Besloten vennootschap (bv) 

Hoofdkantoor: Frankfurt am Main, Duitsland

Oprichtingsjaar: 1975

 

Fit Reisen (SpaDreams) mag geen lid worden van de Nederlandse ANVR en SGR organisaties, omdat Fit Reisen zich in Duitsland bevindt en onder de Duitse wet valt. Fit Reisen (SpaDreams) heeft een nog betere en grotere Duitse verzekering tot een bedrag van 110 miljoen euro.

 

Wij hebben een verzekering als touroperator:

R+V Algemene Verzekering AG

Raiffeisenplatz 

165189 Wiesbaden, Duitsland

 

Deze verzekering wordt elk jaar verlengd. 

 

Let u er alstublieft op dat alle op deze SpaDreams website genoemde reissommen exclusief annuleringskostenverzekering danwel meerkostenverzekering zijn. Indien u voor aanvang van uw reis annuleert, ontstaan storneringskosten. Bij het afbreken van uw reis kunnen aanvullende kosten ontstaan voor de terugreis en voor overige noodzakelijke regelingen. Het is derhalve aan te bevelen een annuleringsverzekering via SpaDreams af te sluiten. 

 

Indien u een reisverzekering af wilt sluiten dient u dit bij uw boeking of aanvraag via onze website of aan een medewerker door te geven. Daarnaast zal SpaDreams als ervaren reisorganisatie de actuele reiswaarschuwingen die voor u van toepassing zijn, vanuit de Duitse regering aan u doorsturen. Zo kunt u onbezorgd op onze pro-actieve specialisten met jarenlange ervaring vertrouwen.