Gesundheitsurlaub in Ägypten durchführen

Egypte

Tot rust komen in het land van de farao's

Zo mooi als Cleopatra - Wellness aan de Rode Zee

Ga op reis naar dit land vol raadsels, waar 4.500 jaar oude piramides nog steeds invloed uitoefenen. Het oude Egypte verleidt.

Bent u een echte geschiedenis- en cultuurliefhebber? Dan is Egypte een echte goudmijn voor u. Bezoek de goed bewaard gebleven historische wereldsteden Caïro en Alexandrië en snuif de archeologische ontdekkingslucht op terwijl u door deze eeuwenoude steden wandelt.

Beleef het onwerkelijke decor van de piramiden van Gizeh, met de fameuze piramide van Cheops, en reis in het spoor van Howard Carter naar de Vallei der Koningen, in het huidige Luxor, waar meer dan 60 koningsgraven te bewonderen zijn. 

De indrukwekkende opgravingen en antieke architectonische bezienswaardigheden zijn echter slechts een deel van dat, wat in Egypte op u wacht. U vindt ontspanning in het vlakke duinlandschap aan de Middellandse Zee en rust en balans gedurende één van de vele, exclusieve spabehandelingen aan de rand van de Rode Zee in een speciaal geselecteerd resort van SpaDreams

Heeft u inmiddels behoefte aan een beetje afkoeling? Maak een bootreis op één van de langste rivieren ter wereld. Ga voorbij aan dadelpalmen en Johannesbroodbomen in het vruchtbare Nijldal of zwem met de vriendelijke dolfijnen in het kristalheldere water van de Golf van Sinaï.

De bloeiende hoogtepunten beleeft u tijdens een kamelentocht door de noordwestelijke woestijn en savannegebieden, waar kale rotsen en gegroefde steenformaties de ontelbare zoetwaterbronnen rondom een sprankelend bloeiende oase treffen

Gekenmerkt door haar grandioze historische cultuur, heeft Egypte heden ten dage nog niets van haar magie verloren. Verheug u op professioneel uitgevoerde Thalassokuren en wellnessbehandelingen om uw innerlijke Cleopatra tevoorschijn te toveren gedurende uw individuele welzijnsvakantie.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Egypte