Ayurveda Kur - Kräuterstempelmassage

Detoxkuur in India

het land van de oudste geneeswijze ter wereld

Detoxkuur in India; met spirit naar een betere gezondheid

Detoxkuur in India

De detoxkuur, die bekend staat als moderne trend, bestaat in India al meer dan 6000 jaar onder de naam Ayurveda. Alle andere geneeswijzen zijn voortgekomen uit Ayurveda. Dit geldt voor de Westerse reguliere geneeskunde, maar ook voor de Boeddhistische, Chinese of Griekse geneeskunde. Ook yoga heeft zijn wortels in de Ayurveda.

Het is een (voorkomende) geneeswijze dat gebaseerd is op de verschillende lichaamstypen (Dosha's) van de mens. Hierop wordt de hele kuur afgestemd, d.m.v. kruiden, massages, meditatie, voeding en verpakkingen.

Ayurveda kan helpen bij de meeste chronische fysieke en psychische klachten o.a:

Allergieën, Astma, Angsten, Artritis, Blaasontstekingen, C.V.S., Depressie, Huidaandoeningen, Incontinentie, Lage weerstand, PDS, PMS, Menopauze, Periodiek Ontgiften, Reuma, Onregelmatige cycli, Stress, Onbalans in lichaam en geest.

Daar deze geneeswijze in India is ontstaan, ligt hier een eeuwenoude kennis en hier zijn ook (als enige land op de wereld) de beste en zwaarste Ayurveda arts opleidingen die meer dan 7 jaar duren en ook de westerse geneeswijzes bevatten.

 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte detoxkuur in India