detox-kuur-in-duitsland

Detoxkuur in Duitsland

lekker gezond en lekker dichtbij

Detoxen in Duitsland

Detoxkuur in Duitsland

Detoxificatie (kort: detox) betekent simpel gezegd het reinigen (ontgiften) van uw lichaam. Dit is helaas niet zo eenvoudig als het nemen van een douche. Gedurende ons dagelijkse bestaan nemen we heel wat gifstoffen op door o.a. voeding, ademhaling en niet te vergeten via de huid door alles wat we aanraken. Wanneer u gevoelig bent voor deze ophoping van gifstoffen zult u de effecten al snel opmerken, maar ook wanneer u minder gevoelig bent is het een goed idee om uw lichaam van tijd tot tijd te zuiveren. We noemen dit ook wel “body cleansing”.

Wanneer u ervoor kiest uw lichaam te zuiveren zijn er diverse ontgiftingstherapieën waarmee u dit kunt bereiken: diëten, saunabezoek, lymfedrainage, vasten en hydrotherapie zijn slechts enkele voorbeelden. U kunt tevens kiezen voor een sapkuur, een diepgaande Ayurvedische Panchakarma, zuur-basenkuur, Schrothkuur of een F.X. Mayrkuur. Kortom, het aanbod detoxkuren in Duitsland is enorm! Neem alvorens te beslissen dus een moment om te onderzoeken welke van deze detoxkuren of therapieën het beste bij u past of het meest voor u geschikt is. Aarzelt u niet hieromtrent medisch advies in te roepen.

Onze oosterburen verdiepen zich al sinds jaar en dag in het fenomeen ontgifting en detoxkuren zijn een begrip binnen de Duitse cultuur. Het is in Duitsland zelfs algemeen bekend dat een detoxkuur gezondheidsbevorderend is. De SpaDreams hotels en resorts in Duitsland bieden u professioneel opgeleid personeel dat u bijstaat gedurende het reinigingsproces en elk hotel en resort biedt medische begeleiding indien nodig.

Maar wanneer u nu denkt dat een detoxkuur in Duitsland alleen bestaat uit een handjevol noten per dag en het drinken van kruidenthee vergist u zich. Onze Duitse detoxhotels en -resorts beschikken over talrijke faciliteiten waarmee u uw tijd bijzonder aangenaam kunt doorbrengen, ze zijn voorzien van spalandschappen, wellnessareas en bieden een verrukkelijk assortiment ontspannende behandelingen en bevinden zich daarnaast op fantastische locaties die uitnodigen op verkenning uit te gaan! Ga eens detoxen in Duitsland en reinig niet alleen uw lichaam maar ook uw ziel!

U wilt nog meer inspiratie opdoen? Kijk ook eens bij Fangokuren in Italië of Detoxkuur op Sri Lanka.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte detoxkuur in Duitsland