Detox Yoga bei Sonnenuntergang am Strand

Detox Yoga

Ontgiften met speciale yoga-oefeningen

Fit dankzij detox yoga!

Detox Yoga met de besteprijsgarantie

Detox yoga is een yogatrend die erop gericht is het lichaam door middel van speciale yoga-oefeningen te ontgiften. De asana’s helpen bij alledaagse stress, vermoeidheid, neerslachtigheid en een gebrek aan energie. De oorzaken hiervoor zijn, conform de detox yoga, gifstoffen die het lichaam niet op eigen kracht kan afbreken en die zich om deze reden opgehoopt hebben.

Door de bewegingen en posities tijdens detox yoga worden vooral de doorbloeding gestimuleerd en de buikorganen geprikkeld. Een vorm van interne massage die tot doel heeft de ziekmakende oorzaken uit te drijven. De prominente wereld heeft deze trend al enige tijd geleden ontdekt en vooral de fameuze Hollywooddames zweren erbij. Zij houden zich met detox yoga gezond en fit!

De oefeningen hebben een relatief groot bereik, in principe kan alles dat het lichaam in beweging brengt en betrekking heeft op de buikzone en het bovenlichaam, als detox yoga-oefening worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld denken aan de yoga-oefeningen: Neerwaartse hond, Opwaartse hond, de Halve Duif, Gedraaide Buikhouding, de Ploeg, de Berghouding, de Driehoek en de Vis. Meerdere malen per week dient een serie oefeningen herhaald te worden. Voor een optimale detoxbelevenis moet echter ook een gezonde levensstijl in acht worden genomen.

Bij SpaDreams gaat dit hand in hand – in onze hotels wacht een algeheel welzijnsprogramma op u. Om ervoor te zorgen dat de ontgifting van het lichaam zo goed mogelijk wordt ondersteund zijn de meeste programma’s voorzien van verzorging op basis van volpension. Zo krijgt u een speciaal afgestemde verzorging die lichaam en geest helpen het beste uit uw detox yoga-verblijf te halen. Zo kunt u zich niet alleen op inspirerende yogasessies verheugen maar ook op lekkere en gezonde maaltijden. Geniet meerdere keren per dag van verse sappen, smakelijke, voedzame salades en krachtige bouillons.

Probeer ook eens een detoxkuur, met detox yoga en detoxvoeding en u voelt het verschil!

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Meditatie Reis

Yoga Hotel

Ayurveda Yoga

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Yoga en Wandelen

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde Detox Yoga Hotels