detox reis

Detox reis

ontgift uw lichaam en word weer schoon van binnen

Detox reizen: met een gericht doel op vakantie

Detox reis

Detoxificatie (kort: detox) betekent simpel gezegd het zuiveren (ontgiften) van uw lichaam. Dit is helaas niet zo eenvoudig als u zou denken. Gedurende ons alledaagse bestaan nemen we heel wat gifstoffen op door o.a. voeding, ademhaling en niet te vergeten via de huid. Wanneer u gevoelig bent voor deze ophoping van gifstoffen zult u de effecten al snel opmerken in de vorm van slapeloosheid, huidklachten en spijsverteringsproblemen, maar ook wanneer u minder gevoelig bent is het geen verkeerd idee om uw lichaam van tijd tot tijd te zuiveren. We noemen dit ook “body cleansing” (ontgiften).

Inmiddels zijn we er in deze moderne tijd maar al te goed van bewust dat het van tijd tot tijd reinigen van ons lichaam gezondheidsbevorderend is en er zijn gelukkig ook de nodige maatregelen die we zelf thuis kunnen doorvoeren, een dagje kruidenthee, rauwkost of fruit bijvoorbeeld. Daarnaast is het simpelweg goed om eens onder professionele begeleiding actie te ondernemen en dit kan gelukkig op bijzonder aangename wijze gecombineerd worden met een (korte) vakantie of reis. Verdiep u eens in een passende Detox reis!

Al onze detoxhotels en –resorts bieden naast effectieve detoxprogramma’s talrijke mogelijkheden om de overige tijd op heerlijke wijze door te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zonnige Costa del Sol, waar u tevens voor anti-stress en anti-aging kunt kiezen, of de Costa Blanca waar programma’s ten behoeve van het verbeteren van de levenskwaliteit worden aangeboden, of Madeira waar men gespecialiseerd is in Ayurveda? Maar ook in Oostenrijk, Tsjechië en Portugal vindt u speciaal door ons geselecteerde professionals als het gaat om Detox reizen.

Waar uw voorkeur ook ligt, elk van deze hotels en resorts biedt u niet alleen deskundige begeleiding op het gebied van ontgifting maar ook als het gaat om ontspannende behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen, sportieve ondernemingen zoals nordic walking, yoga en golf en gezonde culinaire genoegens want... reinigen staat niet gelijk aan lijden!

Boek vandaag nog uw Detox reis en ondersteun de renegeratie van uw lichaam.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte detox reis