Wintersport en Wellness

Na een dagje in de sneeuw heerlijk in de sauna wellnessen, vlakbij even een heerlijk winterweekendje genieten?

Winterberg ligt niet ver de Nederlandse grens met Duitsland en hier ontmoeten wintersportfans van de volledige regio zich om te skien, langlaufen, snowboarden of wellnessen.
SpaDreams biedt met het Oversum Vital Resort****+ in Winterberg, een modern hotel met een indrukwekkende architectuur dat met zijn unieke, trendy en elegante inrichting een echte blikvanger is voor wintersporters wereldwijd. Naast de goedgelegen locatie en oogstrelend design biedt het hotel een verscheidenheid aan verschillende programma’s aan. Naast een standaard wellness verblijf kan hier ook het Logi-Dieet gevolgd worden, koolhydraten worden tot 1100 kcal per dag reduceert, u heeft 24/7 toegang tot de fitnessriumte en alle wellnessfaciliteiten. Wat uw sportieve doeleinden ook zijn (genieten van uw wintersportvakantie,  conditie versterken of afslanken), het Oversum Vital Resort****+ heeft alles in huis om u een onvergetelijk verblijf  te verzekeren. Geniet in stijl van uw vakantie en dat de SpaDreams beste prijs garantie!

Als u zin hebt met om alleen of tot met vier personen in een apartement te verblijven, biedt het Hapimag Hochsauerland **** lichte en gezellige appartementen van ca. 43 m²  aan. Ontspannen kunt u na een dagje skien in de Wellness-Oase en Hochsauerländer specialiteiten à la carte in het restaurant Waldstube genieten. Het Hapimag Hochsauerland**** is gespecialiseerd in Metabolic Balance®, een compleet spijsverteringsprogramma om het gewicht te reduceren en in Traditionele Chinese geneeskunde, een programma om bijvoorbeeld het gewicht te reduceren, tegen klachten van migraine, rugpijn of om te stoppen met roken.

In Oberstaufen, vlakbij het Bodenmeer,  staat het elegante Lindner Parkhotel & Spa****+ in landhuisstijl met een prachtig uitzicht op de Allgäuer Alpen. In de buurt zijn langlauf banen met een lengte van 120 km, en in Oberstaufen is een skipiste van 40 km lengte. Voor geinteresserde bied het hotel bergtouren met gids, sneeuwschoenwandelingen en ijsswandelen aan. Om zich op te warmen en te relaxen bevindt zich in het Lindner Parkhotel & Spa****+ een exclusief zwembadcentrum en groot saunalandschap. U kan hier ook een detox- of vastenkuur  volgen en via originele Schrothkuur afslanken.

In Oostenrijk kunt u heerlijk in de Kitzbüheler Alpen ontspannen en van de winterwereld genieten. De regio Hahnenkamm heeft de perfecte pistes, skiroutes en ontzettend mooie diepsneeuw afdalingen voor alle wintersportfans. Het Cordial Golf & Wellness Hotel**** heeft direct een skibus bij het hotel en ontmoet met zijn ruim opgezette wellness- en badbeleveniswereld om een heerlijk wintervakantie te hebben.

Geniet met SpaDreams zijn service en beste prijzen van de mooiste sneeuwlandschapen en wellnesscentra in Duitsland of Oostenrijk. Wij wensen u een heerlijk wintersportvakantie!

Kijk voor meer hotels in de sneeuw op: www.spadreams.nl

Nieuwsgierig? Ontdek dan onze bijpassende aanbiedingen:
Hotel Oversum Winterberg
Duitsland – Noordrijn-Westfalen – Winterberg
Wellnessdagen
1 nacht, tweepersoonskamer, ontbijt
Concordia Vitalhotel & SPA
Duitsland – Alpenvoorland – Oberstaufen
Verwendagen
1 nacht, eenpersoonskamer, ontbijt
Kuurhotel Bad Dürkheim
Duitsland – Rijnland-Palts – Bad Dürkheim
Wellnessdagen
1 nacht, tweepersoonskamer, ontbijt
Kunzmann's Hotel | SPA
Duitsland – Rhön / Vogelsberg – Bad Bocklet
Verblijf
2 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
SpaDreamsNL Instagram
Sitemap