Relaxen. Ontspannen. Wellness in Duitsland!


Laat u zich verwennen en sla de dagelijkse sleur met een wellness tussenuitje van u af.

En daarvoor moet je het gelukkig niet ver gaan zoeken. In tegendeel zelfs, Duitsland kent een lange traditie in wellness en kuren. U kan er heerlijk ontspannen in de traditionele kuuroorden of gloednieuwe wellness hotels. Daarenboven is het aanbod aan wellness en kuren in Duitsland enorm, nergens anders in Europa vindt u zo veel verschillende thermen, kuren en wellness verblijven dan in Duitsland.

Met een idyllisch groene omgeving, afwisselende landschapen, bijzondere fiets- en wandelroutes bent u in Duitsland aan het juiste adres om zonder vervelend lange autorit of vlucht volledig en in alle luxe te ontspannen . Overal in Duitsland stuit u op hotels die zich over de jaren heen gespecialiseerd hebben in uw welzijn. U kunt ook een helende therapie/ kuur volgen, bekende oorden zoals bijvoorbeeld Bad Kissingen, Bad Wörishofen, en Bad Füssing kunnen die professionele kuren aanbieden.
Neem dus te tijd om even lekker uit te rusten in een whirlpool, jacuzzi, stoomgrot of saunalandschap en alle zorgen even loslaten. Heerlijk toch! Nog een paar nek-, rug-, lichaams- en gezichtsmassagen erbij en het plaatje is compleet. Voor de beste aanbiedingen in dit rijkelijk Duitse aanbod, neem je best een kijkje op op onze pagina.

Laat u verassen door onze aantrekkelijke aanbiedingen!

597579_web_R_K_B_by_Rainer Sturm_pixelio.de

Je vond dit artikel leuk? Dan geef je beoordeling:
Relaxen. Ontspannen. Wellness in Duitsland!
:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
4,00 van 5 punten, baseren op 1 opgegeven beoordelingen.
Loading...

Tags: , , , ,

4 reacties tot nu toe.

 1. Esther van Laar schreef:

  Wat een heerlijk uitje! Het is belangrijk jezelf (en je lichaam) af en toe eens lekker te verwennen! Ik vind dat men dat te weinig doet eigenlijk..

 2. SpaDreams Expert schreef:

  Dankjewel Esther! Je neemt me de woorden uit me mond. Wat doe jezelf om heerlijk te ontspannen?

 3. Esther van Laar schreef:

  Dat doe ik op verschillende manieren! Lekker lang badderen, een dagje naar de sauna, middagje naar de schoonheidsspecialist.. en zo ga ik komend weekend met mijn vriend naar een hotelletje! Lekker wandelen vind ik ook ontspannen!

 4. Nikki schreef:

  Helemaal met Esther eens. Je lichaam heeft af en toe rust nodig en een dagje naar de wellness is hier perfect voor. Als ik een dagje vrij neem doe ik dit ook altijd het liefst met vrienden.