Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****

Vaals - het hoogste punt van Nederland.

In het prachtige Limburgse heuvellandschap staat het 15 eeuws Bilderberg kasteel Vaalsbroek in een luxe en historische atmosfeer. Vaals biedt excursiemogelijkheden naar bij voorbeeld Maastricht, Aken, Keulen of Düsseldorf.

Naast prachtige fietstochten en heerlijke wandelingen vindt u het ruime binnenzwembad met wellnesslandschap en fitness center en nabijgelegen een golfbaan 9 holes (op ca. 1 km) en 18 holes (op ca. 5km).

Laat u zich verwennen en kom tot rust in de comfortable en ruime hotelkamers. Naast het kasteel is het hotel gelegen met 130 hotelkamers met WIFI, minibar, telefoon en koffie+theefaciliteiten.

Luxe Kasteel Vaalsbroek

Welterusten...


Ontspannen...

Onze SpaDreams experten helpen u graag!

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Eten en genieten

Genieten van de smaakvolle heerlijkheden in het sfeervolle restaurant 'In de Oude Watermolen' of 'De Kruidentuin' met regionale gerechten.

Restaurant 'De Kruidentuin' is gelegen in het kasteel, beschikt over 153 zitplaatsen in een moderne omgeving. In de Kruidentuin wordt het uitgebreide Bilderberg Ontbijt geserveerd en het luxe buffet diner op vrijdag- en zaterdagavond en in vakantieperiodes.

Restaurant 'In de Oude Watermolen' is een à la carte restaurant en biedt heerlijke gerechten met specialisatie in Franse en Euregionale keuken en Limburgse wijnen.

Wellness en spa in een luxueuze ambiance

Ultiem onthaasten, genieten van exclusieve behandelingen en uw hoofd helemaal leegmaken.

Het Spa & Wellness Centre Vaals met binnenpool, whirlpool, saunalandschap met finnse en aromalichttherapie-sauna, solarium en buitenterras met ligweide.

Geniet van de beauty- en gezichtsbehandelingen zoals High Skin Refiner of Skin Care System Gold, een lichaamspakkingen of een Shi Tao massage met warme stenen en verschillende soorten olie met producten van BABOR.

Bent u toe aan ontspanning?

Bent u geinteresseerd in een verblijf in het 15 eeuw Bilderberg kasteel Valsbroek?

Wij helpen u graag.

+31(0)20- 8943 655

info@spadreams.nl