Cure ayurvédique régénération

Ayurveda verjonging

Laat uw lichaam opnieuw stralen met een verjongende Ayurvedakuur

Waar wilt u uw verjongende Ayurveda kuur beleven?

Of kies hier uw ideale hotel voor een verjongingskuur

Ayurvedische verjongende kuur - gun uzelf een tweede jeugd

De leer van de Ayurveda is in feite een eeuwenoude natuurgeneeskundige leefwijze uit India. Ze biedt talrijke, unieke voordelen en haar populariteit groeit om deze reden nog steeds in de westerse wereld. Ayurvedakuren trekken mensen uit alle bevolkingsgroepen en van alle leeftijden aan vanwege haar positieve effect op lichaam, geest en ziel. Terwijl nieuwsgierige, beginnende westerlingen kiezen voor een reis naar India, waar de leer van de Ayurveda ooit het levenslicht zag, bijvoorbeeld naar de schilderachtige regio Kerala, zijn hun meer ervaren westerse broeders en zusters ongeduldig om elk jaar weer nieuwe ervaringen op te doen gedurende hun SpaDreams reis. En tegenwoordig zijn Ayurvedahotels niet meer voorbehouden aan Aziatische landen maar tevens op steeds grotere schaal in Europa te vinden.

Eén van de meest gewaardeerde Ayurveda reizen bij onze wat oudere klanten is de Ayurvedische regeneratiekuur. Ze kan worden omschreven als een preventiemethode tegen ouderdomsverschijnselen en als verlichting voor klachten die in de loop van de jaren de kop hebben opgestoken, door middel van de traditionele, holistische Ayurvedische behandelmethoden.

Het objectief is om het lichaam te stimuleren, te zuiveren en te ontgiften en tevens van ontspanning te voorzien te midden van een rustgevend kader. Het verloop van een Ayurvedische regeneratiekuur is gelijk aan alle Ayurvedische kuren die worden aangeboden door de SpaDreams hotels, ongeacht hun status.

Wat belangrijk is voor SpaDreams, is dat de gast wordt begeleid door vakkundig opgeleid personeel gedurende de kuur. De aanvangs- en eindgesprekken worden zonder uitzondering uitgevoerd door een Ayurvedische specialist, de menu’s zijn conform het programma van de arts en gebaseerd op de dosha van de klant en de Ayurvedische behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Tevens poogt men tijdens een Ayurvedakuur een gezonde voedingsstijl aan te nemen.

De SpaDreams partnerhotels op Sri Lanka bieden een vriendelijke ambiance en een eeuwenoude rijke traditie en de aangeboden regeneratieve Ayurvedakuren zullen u verleiden door de hoge kwaliteit

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Stel hier uw perfecte verjongingskuur samen