yoga-brochure-spadreams

Yoga Brochure

de meest geliefde yoga-oorden

  Yogareizen bieden meer dan eenvoudige ontspanning want u verbindt activiteit, ontspanning en nieuwe indrukken in een vreemde cultuur en deze vormen samen een unieke belevenis. Sluit nieuwe vriendschappen gedurende uw verblijf en verken gezamenlijk de omgeving. Een veelzijdig yogaprogramma zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Of u nu de voorkeur geeft aan een intensieve yogacursus of slechts eenvoudige oefeningen wil aanleren ten behoeve van algemene ontspanning, voor iedereen is er iets passends beschikbaar. In een betoverende omgeving met mooi weer en aangename temperaturen geeft yoga nog meer plezier. Een wit zandstrand, het ruisen van de zee en een verkoelende bries.. de perfecte omgeving om te ontspannen en nieuwe krachten op te doen. 

    

   ...Thailand

   Die geliefde Thaise eilanden Phuket en Koh Samui bieden schaduwrijke plekken, direct aan het strand. De gezonde keuken en het schitterende landschap vormen de optimale omstandigheden voor een ontspannen yogaprogamma. Niet alleen de met palmen omzoomde eilanden en het kristalheldere water in het zuiden, maar ook het noorden, met haar fascinerende bergen, lokt yogaliefhebbers aan. Een verder voordeel van het noorden is de geringere luchtvochtigheid, zo zijn de hoge temperaturen beter te verdragen.

    ...Sri Lanka

   Schilderachtige zandstranden, kristalhelder blauw water, kleurrijke koraalriffen, kokospalmen en afgelegen baaien: Sri Lanka is de belichaming van een tropisch paradijs en wordt niet zonder reden “Parel van de Indische Oceaan” genoemd. Naast een 1.330 km lange, schitterende kustlijn wachten bergen bekleed met theeplantages, een weelderige, bloeiende plantenwereld, historische steden en een rijk, meer dan 2.000 jaar oud,  cultuurerfgoed met daarin vele ruïnes en fascinerende tempels, op u.

    ...India

   Het land van duizend kleuren en kruiden is met haar kilometers lange zandstranden, afgelegen baaien en de onvergetelijke Taj Mahal het perfecte reisdoel. Het heeft echter nog veel meer te bieden dan een betoverend landschap en adembenemende bouwwerken. Hier stond de wieg van de traditionele Ayurvedaleer. India is een land dat betovert en fascineert. Gelegen in het hart van de westkust van dit prachtige land bevindt zich het yoga mekka Goa, de kleinste Indische deelstaat. Waar anders vindt men zijn innerlijke zelf, dan in India? Hier beleeft u traditionele en originele Ayurvedakuren evenals yoga zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Vergeet u het leven van alledag en laat u zich hier door dit land en haar unieke atmosfeer betoveren.

    ...Europa

   Voor iedereen, die niet al te ver wil afdwalen om een unieke yogaervaring op te doen, bieden ook hotels in Europa de mogelijkheid om met behup van traditioneel opgeleide yogaleraren, de weg naar innerlijke harmonie en evenwicht terug te vinden. U hoeft hiervoor geen lange vlucht te nemen of eerst aan het klimaat te wennen. U kunt direct beginnen met genieten van de traditioneel Indische, filosfische leer. Ook in de Westerse contreien wachten prachtige plaatsen op u. Geniet van de unieke momenten op weg naar uw innerlijke harmonie, versterk uw lichaam en geest en verhoog uw vitaliteit en levensvreugde.

    

   >> Terug naar overzicht

   >> "SpaDreams Brochure Yoga" in PDF

   >> Bekijk alle yogareizen

   Yogahotels wereldwijd