ayurveda-in-sri-lanka

Ayurveda in Sri Lanka

authentieke behandelingen tijdens een doel krachtige periode in uw leven

Ontdek Ayurveda in een tropisch paradijs

Geniet van een ayurvedakuur op Sri Lanka. Nergens op de wereld, niet eens in het land van herkomst, India, is Ayurveda zo levendig aanwezig als op Sri Lanka. Sri Lanka heeft heel veel ayurveda met ervaren Ayurveda-artsen. Sri Lanka biedt de mogelijkheid om een authentieke Ayurvedakuur te volgen op fantastische locatie. Uw eerste keer ayurveda of al meer ervaring met ayurveda, Sri Lanka is de juist bestemming voor uw kuur. 

Voor een Ayurvedakuur raden wij een verblijfsduur van 2 tot 3 weken aan. Meer lezen over Ayurveda? Bekijk de SpaDreams Brochure.

Het klimaat op Sri Lanka

De temperaturen in de kustgebieden het gehele jaar door relatief hoog. Met het oog op de moessontijd is de aanbevolen reistijd voor het westen en het zuiden van november tot april, maar ook van mei tot oktober zijn er mooie perioden en veel zonuren.

De reisvoowaarden voor Sri Lanka

Een groot voordeel van Sri Lanka zijn de reisvoorwaarden. U kunt een toeristenvisum online aanvragen. Naast de visumplicht geldt er op Sri Lanka ook een paspoortplicht. Uw paspoort moet bij aankomst op Sri Lanka nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Er zijn geen inentingen verplicht voor uw reis naar Sri Lanka.

U wilt kennismaken met Ayurveda, maar liever iets dichterbij huis? Bekijk de Ayurvedareizen in Europa.

Ayurveda hotels op Sri Lanka