ayurveda-in-duitsland

Ayurveda op rijafstand

Ayurvedakuren om de hoek

Onze beste Ayurveda hotels op rijafstand

Ayurveda op rijafstand

Wilt u een helende Ayurvedakuur beleven? Uw innerlijke balans terugvinden, het stressvolle dagelijks leven ontvluchten en weer even helemaal tot rust komen? Dan denkt u waarschijnlijk al snel aan een dure reis naar India of Sri Lanka, de landen waar Ayurveda ontstaan is. Dit is echter helemaal niet noodzakelijk! Wij bij SpaDreams bieden authentieke Ayurveda reizen op rijafstand met een korte reistijd aan: in Duitsland beschikt men over talloze Ayurveda hotels, waar u uw individuele Ayurvedakuur op de meest unieke manier kunt beleven. Uw reisafstand is klein, maar de beleving is groot.

Yoga en meditatie zijn belangrijke onderdelen tijdens uw Ayurveda vakantie, die ervoor zorgen dat u zich even helemaal zen voelt en de rust in uzelf terugvindt. Deze rustgevende oefeningen zult u ongetwijfeld terugvinden in uw Ayurvedakuur op rijafstand. De Ayurveda hotels in Duitsland zijn veelal in handen van Indiase of Sri Lankaanse families, die het uitvoeren van de eeuwenoude 'leer van het lange leven' vanuit eerdere generaties hebben overgenomen. Deze experts zullen ervoor zorgen dat u die authentieke beleving, waarvoor u anders naar Azië zou moeten, gewoon vlakbij huis met een korte reisafstand van een paar honderd kilometer kunt meemaken.

Ayurveda is een eeuwenoude geneeskunde uit Azië, die al duizenden jaren effectief blijkt bij het genezen van meerdere aandoeningen. Hiernaast heeft Ayurveda ook een ontspannende werking en kunt u dus ook een Ayurveda kuur volgen als u geen last heeft van klachten. Het verschil hiertussen is dat een authentieke Ayurvedakuur geschikt is tegen medische indicaties vanwege haar helende werking. Ayurveda Light, ook wel Ayurveda Wellness genoemd, is daarentegen meer bedoeld als ontspannende kuur en bestaat meer uit rustgevende massages en verjongende oliegietingen. Om al deze behandelingen te kunnen genieten hoeft u niet duizenden kilometers af te leggen, maar gewoon met de auto naar Duitsland rijden.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Ayurveda vakantie