Cure ayurvédique minceur

Ayurveda gewichtsverlies

Profiteer van de meerdere voordelen van een Ayurvedakuur

Kies het hotel voor uw perfecte Ayurvedakuur gewichtsverlies

Een traditionele kuur ten behoeve van gewichtsverlies en het wijzigen van uw eetgewoontes

Beleef een Ayurvedakuur in India of op Sri Lanka. Geniet van pure ontspanning onder de tropische zon en de authentieke AyurvedabehandelingenDe Ayurveda behandelingen tijdens uw kuur en verlies tegelijkertijd moeiteloos gewicht. Dat lijkt misschien onwerkelijk maar met een Ayurveda afslankkuur is het alles behalve onmogelijk.

De Ayurvedische keuken bestaat uit een heel gezonde manier van eten, smaakvol vegetarisch en biologisch, met uitsluitend verse ingrediënten: vaak wordt er zelfs plaatselijk geoogst. Het geeft het lichaam de kans te ontgiften en bevordert het gewichtsverlies. Tijdens uw aanvangsgesprek met de Ayurveda arts wordt een speciaal afslankprogramma voor u opgesteld. Naast de gezonde Ayurvedische maaltijden worden tevens specfiek geselecteerde behandelingen toegewezen ten behoeve van ontgifting en gewichtsverlies. Yoga en meditatie begeleiden de kuur en stimuleren het afvalproces.

Voor een Ayurveda afslankkuur wordt een verblijf van 14 tot 28 dagen aangeraden teneinde de beste resultaten te verkrijgen. Aan het einde van uw Ayurvedakuur zult u zich vol energie voelen, een hernieuwd gevoel van levensvreugde ervaren en tevens een paar kilo lichter zijn. U zult in ieder geval niet teleurgesteld zijn wanneer u bent teruggekeerd en iedereen om u heen zal willen weten hoe u dat voor elkaar gekregen heeft.

U kunt de desbetreffende kuren beleven op verschillende locaties: in Duitsland, waar de Ayurvedaleer volgens Aziatische standaard wordt uitgevoerd, in heel Europa: zelfs op rijafstand.

Meer informatie aangaande Ayurvedakuren vindt u op onze speciaal hieraan gewijde Ayurveda overzichtpagina. SpaDreams biedt ook een royaal assortiment aan klassieke afslankkuren en detoxkuren.

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Vind de perfecte Ayurvedakuur om gewicht te verliezen bij SpaDreams