Ayurveda deluxe per regio

Kies uw favoriet

Ayurveda deluxe - combineer het allerbeste van twee werelden

Een Ayurvedaverblijf is een unieke, intensieve ervaring die u kracht geeft en tegelijkertijd diepe ontspanning. Van oudsher gezien als de oudste vorm van natuurgeneeskunde ter wereld is de wetenschap van de Ayurveda niets minder dan eeuwenoude verzamelde kennis waarvan de objectieven zich richten op het behoud van de gezondheid, het genezen van ziekte en zelfrealisatie.

Door de voordelen van de Ayurveda te combineren met luxe kunt u gegarandeerd kiezen uit de beste Ayurvedakuren ter wereld: luxueuze hotels, idyllische omgevingen, specialisten... Ons brede assortiment Ayurvedahotels bevat talrijke exclusieve hotels die tevens gespecialiseerd zijn in behandelingen conform deze eeuwenoude leer. Kies voor een programma van superieure kwaliteit in een sprookjesachtige omgeving! Wat is er tenslotte beter wanneer u een pauze nodig heeft, wilt ontsnappen aan de alledaagse stress en nieuwe energie wilt opdoen? 

De programma’s die worden aangeboden in onze luxe hotels zijn authentieke Ayurvedakuren maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een programma dat meer is gericht op uw gevoel van ontspanning en welzijn. Geef uzelf wat u nodig heeft: een ontspannende pauze, een weekend Ayurveda voor uw welzijn, een gezonde voedingsstijl of een diepreinigende authentieke Panchakarma kuur om uw dosha’s in evenwicht te krijgen en een volledige ontgifting tot stand te brengen. Aan het einde van uw verblijf voelt u zich een nieuw mens!

U kunt kiezen tussen exotische bestemmingen als India, Sri Lanka, Mauritius, Indonesië en Thailand maar eveneens uit het luxe segment in Spanje, Oostenrijk of Slovenië. Bekijk hier alle Ayurvedakuren in Europa. U kunt er zelfs voor kiezen om een Ayurvedakuur op rijafstand te doen, bijvoorbeeld in Duitsland. Laat u verleiden met een cocktail in uw hand onder een parasol op het strand of aan de bosrand van het Zwarte Woud, het ruisen van de zee of het zingen van de vogels in de vrije natuur.

Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw vakantie in een luxueus Ayurvedahotel en kies voor een authentieke Ayurvedakuur of voor een Ayurveda afslankkuur.

En wanneer u dan toch kiest voor een verblijf in Kerala, de beroemde provincie in het zuiden van India, of voor Sri Lanka, ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd, zult u het de rest van uw leven niet betreuren!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Stel hier de luxe Ayurvedakuur van uw dromen samen