cure ayurvédique anti-stress

Ayurveda anti-stress

Uw rust weer terugvinden dankzij eeuwenoude ayurvedische technieken

Waar wilt u tot rust komen?

De beste anti-stress Ayurvedakuren in India

Of kies voor een anti-stresskuur in een hotel op Sri Lanka

Ontspanning en stressmanagement in India en op Sri Lanka

Ayurvedakuren draaien meestal om een centraal punt. Vaak zijn de keywords zuivering, detox en revitalisatie. Ayurvedische kuren kunnen echter ook andere prioriteiten hebben zoals gewichtsverlies, versterking van het immuunsysteem, regeneratie, reumatisme en natuurlijk, stressmanagement.

Onze Ayurvedische anti-stress kuren, teneinde een burn-out te voorkomen, combineren rust en ontspanning met gezonde voeding, zonnige temperaturen en een exotische ambiance. Onze hotels in India en op Sri Lanka bieden authentieke Ayurvedakuren die puur op stressmanagement zijn gericht. Alleen al de verandering van omgeving en de ontsnapping naar het wonderlijke Aziatische universum vormt doorgaans een wereld van verschil en veroorzaakt een gevoel van ontspanning. En wanneer de kuur met bijbehorende massages nog niet voldoende is, zorgen de yoga en meditatie er wel voor dat u  tijdens uw Ayurveda reis uw innerlijke balans terugvindt.

India en Sri Lanka maken niet alleen indruk met hun flora en fauna maar tevens met hun vakkundige Ayurvedische massages waardoor u al uw alledaagse zorgen kunt vergeten. Na een consult met de Ayurveda arts wordt een persoonlijk programma voor u opgesteld met behandelingen die zijn aangepast aan uw behoeften en uw constitutie. Vaak zijn de maaltijden, die zelf bereid zijn conform de Ayurvedische leer en met respect voor het lichaam, al voldoende om uw metabolisme te stimuleren.

Naast India en Sri Lanka wordt Ayurveda ook in Europa aangeboden: in Duitsland beleeft u de kuren volgens Aziatische standaard, en zelfs op rijafstand is Ayurveda mogelijk.

Wacht niet langer en kies vandaag nog voor een Ayurvedische anti-stress kuur uit het SpaDreams assortiment en ga op reis naar diepgaande ontspanning en een volledige verandering bij één van onze partners in Azië. De Ayurvedabehandelingen, yoga, meditatie en het warme klimaat laten de stress sneller verdwijnen dan u zich kunt voorstellen.

Wanneer u nieuwe krachten wilt opdoen na een burn-out, aarzel dan niet om door onze ontspannende programma’s te bladeren teneinde een herhaling te voorkomen of de strijd aan te gaan met stress en stressverschijnselen.

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Vind uw perfecte Ayurvedakuur tegen de stress bij SpaDreams