Cure ayurvédique anti-âge

Ayurveda anti-aging

Doe iets goeds voor uw gezondheid

Kies uw perfecte hotel voor een anti-aging kuur

Ayurvedische anti-aging kuur – voorkom de eerste tekenen van ouderdom met Ayurveda

Ayurveda wordt evenzeer gewaardeerd om haar geneeskrachtige eigenschappen als vanwege het gevoel van welzijn dat ze creëert voor een ieder die op zoek is naar een harmonisch evenwicht. In heel Azië, evenals in Europa, worden allerlei soorten mensen uit alle leeftijdsgroepen aangetrokken door de verschillende, gespecialiseerde instellingen die Ayurvedakuren aanbieden. De anti-aging kuur is in het bijzonder geschikt voor mensen die de eerste tekenen van ouderdom herkennen.

Deze kuur biedt gevarieerde en stimulerende Ayurvedische behandelingen, aangevuld door licht sportieve activiteiten, maar ook door middel van regelmatige yoga en meditatie voor een diepgaande ontspanning. Dit wordt uiteraard aangevuld door een dieet volgens de Ayurvedische voedingsleer. Gedurende uw Ayurvedische anti-aging kuur biedt het hotel u professionele begeleiding terwijl u geniet van een ontspannen ambiance, ver van de hectische toeristische attracties.

Het primaire doel van deze Ayurvedische anti-aging behandeling is de versterking van het immuunsysteem en het fungeren als preventieve methode tegen specifieke aandoeningen zoals hoge bloeddruk, problemen aan het hart of de bloedsomloop, artritis, stress en migraine en het optimaliseren van uw fysieke en mentale herstel.

Voor meer informatie aangaande een Ayurvedakuur staat de SpaDreams informatiebrochure tot uw beschikking. Wanneer u zelf het effect van een Ayurvedakuur wilt ervaren in het land waar de Ayurveda het levenslicht zag bent u zonder twijfel geïnteresseerd in ons kuuraanbod in India, en in het bijzonder in Kerala, dan wel op Sri Lanka. Mocht u niet zo ver willen reizen, dan kunt u Ayurveda ook gewoon in Europa beleven: in Duitsland, en zelfs op rijafstand, kunt u de genezende kuren volgens Aziatische standaard ondervinden.
 

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Vind hier de perfecte Ayurveda anti-aging kuur met SpaDreams