Authentieke Ayurveda

Traditionele Ayurvedakuren in de mooiste oorden

Waar wilt u uw authentieke Ayurvedakuur doorbrengen?

Ontdek onze populairste authentieke Ayurveda hotels

Authentieke Ayurveda - naar innerlijke balans

Ayurveda - oftewel de leer (veda) van het lange leven (ayus) - heeft zich gevestigd als één van de oudste geneeswetenschappen ter wereld. De echt authentieke Ayurveda kuren richten zich op het creëren van een balans tussen lichaam, geest en ziel, om zo uw energiestromen te stimuleren.

Aan het begin van uw Ayurveda vakantie wordt uw Doshatype door een gekwalificeerde Ayurveda-arts vastgesteld, waarna alle volgende behandelingen hierop worden aangepast. Hierdoor wordt het uiteindelijke doel van uw reis bereikt: het weer in balans brengen van uw Dosha. Met ayurvedische voeding, ayurvedische oliemassages (Abhyanga), oliegietingen (Shirodharah) en zweetkuren (Swedana) alsook dagelijks yoga wordt uw stofwisseling (Ama) tijdens een Panchakarmakuur nieuw leven ingeblazen. 

De meest authentieke Ayurveda kuren vindt u in India en op Sri Lanka. Hier is de Ayurvedaleer namelijk ontstaan. In deze landen vindt u dan ook alles, wat het hartje van een Ayurveda-liefhebber sneller doet kloppen. U kunt echter ook gewoon in dezelfde tijdzone blijven en een authentieke Ayurveda reis beleven in veel landen in Europa, waaronder bij onze oosterburen in Duitsland.

Onderhoud uw gezondheid en keer terug naar uw dagelijks leven met nieuwe en frisse energie.

Is een authentieke intensieve Ayurveda kuur niet voor u weggelegd? Probeer dan eens een Ayurveda wellness verblijf. Ayurveda biedt verschillende kuren, de juiste voor u zit er ongetwijfeld tussen.

Stel hier uw perfecte Ayurvedakuur samen