- 10%

Excellent 4,7/5,0

19 beoordelingen van onze gasten

Excellent 4,7/5,0

Top 1 Hotel in Kottayam Dit is ons top 1 hotel voor Kottayam. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Athreya Medical Resort Comfort

Familiebedrijf, bekroond Ayurveda-resort voor Ayurvedische behandelingen voor 5 generaties, met het hoogste niveau van medische zorg en uitstekende zorg. Een ander speciaal kenmerk van het resort: Kutipraveshika Rasayana donkere kamertherapie. We kijken uit naar "gedisciplineerde" gasten die de reinigingsbehandeling in al zijn facetten serieus nemen en gezonde vegetarische maaltijden gebruiken om de beste resultaten te krijgen.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Gratis wifi
 • Rustige omgeving
 • In de natuur
 • Ayurveda arts
 • Ayurveda naar Doshatype
 • Yoga
 • Glutenvrije voeding
 • Vegetarische voeding
 • Geschikt voor diabetici

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Kuteepraveshika Rasayana

vanaf 7 nachten, eenpersoonskamer

837 €

753 €

Deze oude Ayurvedische darkroom therapie komt van de in de Himalaya verscholen yogi's. Het is gericht op het versterken van het immuunsysteem en draagt ​​op een unieke manier bij aan de regeneratie van lichaam en geest. De nadruk ligt op het terugdringen van externe stimuli in combinatie met een speciaal kruidendieet. De behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen Kutee/Kuti (= hut), waarvan de bouw garant staat voor een gelijkmatig binnenklimaat en een minimum aan licht. Deze regeling helpt lichaam en geest tot rust te komen en biedt een unieke kans voor contemplatie en concentratie op uzelf. Het zal gepaard gaan met dagelijkse medische zorg en het verstrekken van een speciaal kruidendieet.

Op verzoek en in overleg met Dr Sreejit kan de therapie na een Panchakarma kuur worden geboekt.

 • Verblijf in Kuti
 • Kruidendieet in Kuti
 • Zorg door Ayurveda arts
 • Schoon beddengoed en kleding in Kuti
 • Verzekerd als pakketreis met insolventiebescherming en veiligheidscertificaat
 • Gratis omboeken en annuleren tot 14 dagen voor aankomst met de Flex Upgrade
 • Voor alle details zie Flex Upgrade

Ideaal bij de volgende klachten

Adipositas / Gewicht, Hoge bloeddruk, Migraine, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting

Telefoon boekingsnummer: 763P2

Uw reis aanpassen:

Klassieke Ayurvedakuur - Panchakarma

vanaf 10 nachten, tweepersoonskamer

1.042 €

938 €

 • Ayurvedisch, vegetarisch volpension met kruidenthee
 • Dagelijkse consulten bij de Ayurveda-arts, eindonderzoek;
 • Opstellen van een individueel behandelplan;
 • Ayurvedabehandelingen (dagelijks ca. 90-120') zoals lichaamsmassage, Pinda Sveda-kruidenstempels, Shirodhara oliegieting, kruiden of Svedana stoombaden en inhalaties;
 • Ayurvedische supplementen;
 • Yoga & meditatie (dagelijks behalve op zo.);
 • Dagelijks uw feedback naar de Ayurveda-arts via laptop
 • Persoonlijk advies: voor, tijdens en na de kuur;
 • Tandheelkundig consult;

Het aantal behandeldagen is gelijk aan het aantal geboekte overnachtingen. Waardoor bij vroege aankomst of laat vertrek op aankomst- of vertrekdagen geen behandelingen plaatsvinden. Naar wens kunnen deze ter plaatse extra geboekt worden.
 
Aankomst zondagavond tot zaterdagmiddag aanbevolen, aangezien er zondags geen Ayurveda-arts aanwezig is.

 • Verzekerd als pakketreis met insolventiebescherming en veiligheidscertificaat
 • Gratis omboeken en annuleren tot 14 dagen voor aankomst met de Flex Upgrade
 • Voor alle details zie Flex Upgrade

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Adipositas / Gewicht, Bewegingsapparaat, Diabetes, Gynaecologie / Urologie, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop, Hoge bloeddruk, Huid / Allergieën, Kanker Rehabilitatie, Migraine, Neurodermitis / Psoriasis, Nieren / Urinewegen / Urologie, Ogen / Oren / Tanden, Osteoporose / Botten, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Zenuwstelsel

Telefoon boekingsnummer: 763P1

Uw reis aanpassen:

Gezonde vakantie ondanks Corona

Samen met onze hotelpartners doen we ons best om u een gezonde en ontspannen vakantie te bezorgen. Op de volgende pagina's vindt u actuele informatie over beperkingen in India tijdens corona. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om onze Flex Upgrade te boeken, waarmee u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos kunt omboeken en annuleren.

Athreya Medical Resort in detail

Uw hotel

☀ Athreya Medical Resort is eigendom van een familie van gekwalificeerde Ayurvedische artsen met meer dan 5 generaties ervaring. Het ligt te midden van prachtige, ongerepte natuur, tussen rijstvelden en kokospalmen aan de zuidelijke uitlopers van de backwaters en op slechts ongeveer 7 km van Kottayam. Het resort in Kerala-stijl, als een soort ziekenhuis in termen van medische diensten, is ideaal voor gasten die prijs stellen op intensieve consulten en authentieke Ayurveda-behandelingen. Hier ligt de nadruk op Ayurveda Panchakarma behandeling om de gezondheid te behouden en als therapie voor ziekten. Op ongeveer 30 minuten afstand ligt het zusterresort Dheemahi Ayurvedic Centre (zie link hieronder).

Tweepersoonskamer Eiland

8 ruime tweepersoonskamers op een klein privé-eiland omgeven door rijstvelden, zonder airconditioning en op ca. 150 meter van het hoofdgebouw. Deze zijn te boeken van november tot februari. Op verzoek klamboe. Wifi en kluis bij de receptie.

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763D3

Eénpersoonskamer Eiland

8 ruime tweepersoonskamers op een klein privé-eiland omgeven door rijstvelden. Er is geen airconditioning aanwezig en de kamers liggen op ongeveer 150 meter van het hoofdgebouw. Deze zijn te boeken van november tot februari. Op verzoek klamboe. WiFi. Internet en kluis bij de receptie. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor eenpersoonsgebruik. 

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E3

Tweepersoonskamer Cottage

16 rijtjes huizen met airconditioning, douche / toilet, ventilator, kleine veranda, tv en telefoon. Op verzoek klamboe. WiFi. computer-gebruik en kluisje bij de receptie. 

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 763D2

Éénpersoonskamer Cottage

16 ruime geschakelde gîtes voor eenpersoonsgebruik met douche / wc, ventilator, kleine veranda, tv, telefoon, wifi en airconditioning. Op verzoek klamboe. Internet en kluis bij de receptie.

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E2

Eenpersoonshut Kuti

Rasayana Kuti volgens de traditionele richtlijnen. Het bestaat uit drie gebieden die elkaar van de buitenwereld afschermen. In het binnenste van deze drie gebieden doordringt vrijwel geen licht van buiten en ongeacht de weersomstandigheden is de temperatuur binnen altijd aangenaam.

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E4

Gezondheid & kuren

Onder leiding van de zeer ervaren en moderne Ayurvedische wetenschapper Dr. Sreejith. Hij wordt bijgestaan door een gekwalificeerd team van Ayurvedische artsen en therapeuten en is gespecialiseerd in de behandeling van beschavingsziekten zoals het metabool syndroom (diabetes, obesitas), migraine, slapeloosheid, stress en de gevolgen daarvan voor het immuunsysteem, alsmede de behandeling van kanker (zie hieronder). Traditionele Ayurvedische geneeswijzen worden succesvol gecombineerd met westerse geneeskunde. De benodigde oliën en kruidengeneesmiddelen worden direct ter plaatse geproduceerd in de eigen apotheek van de familie. Een speciale therapie van Dr. Sreejit is aderlating met zijn immuunversterkende en regenererende werking. Voor een realistische inschatting van de kans van slagen van een Ayurvedakuur biedt het team ook persoonlijke consulten aan voor en na de kuur via Skype of telefoon (Engels). Evenzo wordt voorafgaand aan de reis een vragenlijst verstuurd om de medische voorgeschiedenis vast te leggen, zodat wij ons zo goed mogelijk op de patiënt kunnen instellen. Ter plaatse ontvangt u elke dag een laptop, zodat uw verblijf nog verder kan worden geoptimaliseerd dankzij uw constante feedback. Yoga en meditatie ondersteunen het succes van de kuur. Een moderne en volledig uitgeruste tandartspraktijk biedt de mogelijkheid van tandheelkundige behandeling (ter plaatse te betalen).

Geïntegreerde aanpak van de genezing van kanker
Dr. Sreejit leidt regelmatig online meer dan 200 Ayurvedische artsen van Ayush (Ayurveda, Yoga, Unani, Siddha, Homeopathie) en Allopathie op die de hier beoefende geïntegreerde benadering van de behandeling van kanker willen leren en beoefenen. Samen met Dr. Sreejit's mentor Dr. Mathew, zijn meer dan 8000 gevorderde kankerpatiënten behandeld, met wisselend succes. De ervaringen worden becommentarieerd door Dr. Sreejit en gedeeld op Youtube om de getroffenen te helpen.

Gezondheid, lichaamsbewustzijn en "lifestyle management
"Athreya Ayurveda - Ayurvedische reinigingskuur verrijkt met de kennis van de westerse geneeskunde - met als doel het evenwicht van lichaam, geest en ziel te herstellen, stress te verminderen en het immuunsysteem te versterken. Ook ideaal voor beschavingsklachten zoals migraine, diabetes, slapeloosheid. Medisch consult over levensstijl met "do's & dont's" voor een gezonde levensstijl. De artsen en het personeel van Athreya handelen niet volgens het principe van de geheven wijsvinger, maar volgens het principe van wederzijds vertrouwen.

"Dr. Sreejith, Hoofd van het Resort

Aankomst

Transfer vluchthaven COK FIT 763T1 € 60 / wagen (heen & terug).
Transfer vluchthaven  TRV FIT 763T2 € 90 / wagen (heen & terug).

dichtstbijzijnde luchthaven
Cochin International Airport (COK) : (ca. 93 km / 152 minuten)
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 148 km / 222 minuten)

Overige informatie

Engels kennis wordt aanbevolen.

Goed om te weten


Hotelfaciliteiten in één oogopslag

Klantrecensies

Excellent 4,7 / 5,0
100% Aanbevolen beoordelingen
Hotel
Service
Behandelingen
Verzorging
Wellnessgebied
19 Beoordelingen Van echte klanten Bij ons kunnen enkel gasten die een reis hebben gemaakt een beoordeling achterlaten
 • Julia P.
  uit Duitsland

  „Dit resort is een geschenk” Originele beoordeling

  Iedereen die een authentieke PanchaKarma-remedie wil doen en bereid is om met zijn lichaam om te gaan, is precies goed. Hooggekwalificeerd personeel met een goed opgeleid team van therapeuten en een uitstekend medisch team. Met redelijk bereid sattvisch voedsel en veranderende kruidentheeën. Wie is er serieus met de ayurved. Levensstijl betekent precies hier. Een hoog energieke plek om lichaam, geest en ziel te harmoniseren. Uitgebreide informatie en educatie, die door het resort wordt aangeboden in de vorm van vragenlijsten en een Skype-interview voor vertrek is vereist, zodat er geen misverstand bestaat. Fit Reisen moet hier goed op het verkooppraatje letten. Anders soepel en zeer ontspannende vakantie !! toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Zeer schoon - schoonmaak wordt gedaan door een zeer toegewijde en vriendelijke schoonmaakploeg. Rustige kamer locatie. Rijstvelden en bomen met veel soorten vogels, vlinders, koeien, eekhoorns, enz. Voor natuurliefhebbers een paradijs.
  • Service en gastvrijheid
   Het personeel heeft altijd een open oor en zijn altijd heel moeilijk om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. vriendelijkheid
  • Keuken
   Hier moet worden opgemerkt dat het een sattvische keuken is die ik persoonlijk als buitengewoon heerlijk voel en een krankzinnige ondersteuning vertegenwoordigt gedurende het gehele spa-proces....
  • Opmerkingen van SpaDreams
   Geachte gast, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw referentie naar ons, die we ter harte nemen. We wensen je het allerbeste. Jouw Fit Reisteam

  toon minder

  • april 2018
  • 12 - 16 dagen
  • alleen
  • 30 tot 39 jaar
 • Jutta S.
  uit Duitsland

  „Intense tijd vol met prachtige ontmoetingen en een diepgaande reis naar mezelf.” Originele beoordeling

  De vakantie had goed kunnen zijn voor nog een week. Na de eerste keer dat ik was gaan wonen, genoot ik van de ervaring van vertraging. Deze vakantie was geen "recreatie- of wellnessvakantie" in de strikte zin. een Panchakarma-remedie is een intense ervaring en een confrontatie met jezelf. Ik wist dat ik dat wilde en wat er bij mij opkwam. Daarom alles in de groene omgeving! toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Het hangt af van de schaal van de wapening. Volgens de westerse standaard is er veel te verbeteren (netheid, sfeer in de kamer), maar dat beviel me niet, dus ik ben redelijk tevreden. Voor Aziatische schaal was alles in orde.
  • Service en gastvrijheid
   Super vriendelijk, toegewijd team! Ze staan altijd klaar om de gast zo comfortabel mogelijk te maken. De hoofdarts van het resort is technisch en bezig met de klanten van alle eerste crème!
  • Keuken
   Zeer goed, smakelijk en goed getolereerd Ayurvedisch voedsel.
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Geen zwembad. Toepassingen waren uitgebreid en van goede kwaliteit.
  • Behandelingen en programma's
   Goede behandelingen, topondersteuning van de chef-arts!

  toon minder

  • april 2018
  • 17 - 23 dagen
  • met vrienden
  • 50 tot 59 jaar
 • Fit Reisen Gast

  „Ontspannend, exotisch en regenererend verblijf in een ontspannen omgeving” Originele beoordeling

  Een aangenaam verblijf waar ze voor u zorgen met een zeer goede medische monitoring en zorgzaam personeel, zeer attent en bekwaam. Blijf kalm, met lekker eten en attent personeel van waaruit je uitgerust en geregenereerd wordt. toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Schoon, hotel met grote kamers maar zonder franjes
  • Service en gastvrijheid
   Zeer goede service ondanks de taalbarrière
  • Keuken
   Uitstekend gekruid eten maar niet te veel. helemaal vegetarisch
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Ouderwetse kuur, maar zeer schoon en functioneel.
  • Behandelingen en programma's
   Gepersonaliseerde zorg uitgevoerd met vriendelijkheid door een attente en bekwame staf. We gaan uitgerust terug.

  toon minder

  • maart 2018
  • 9 - 11 dagen
  • als een familie
  • 50 tot 59 jaar
 • Dagmar J.

  „Ayurveda van goede kwaliteit” Originele beoordeling

  Hoogwaardig therapieconcept in een rustige sfeer met individuele zorg toon meer

  toon minder

  • januari 2017
  • 12 - 16 dagen
  • alleen
  • 50 tot 59 jaar
 • Fit Reisen Gast

  „Gemengde indrukken” Vertaald door Google

  Voordat ik aan deze evaluatie begin, moet ik erop wijzen dat ik uitgebreide ervaring heb met ayurvedische kuren, wat me geweldige vergelijkingsmogelijkheden geeft.  Dit verblijf zou minder teleurstellend zijn geweest als de positieve resultaten tijdens de eerste twee weken niet waren geruïneerd door dubieuze beslissingen van de medisch manager van het Ayurvedische centrum. toon meer

  • Hotel in het algemeen
   De plaats is aangenaam: het centrum is omgeven door een grote, zeer goed onderhouden tuin, de omgeving is klassiek voor Kerala: rijstvelden en kokospalmen, groen is overal, ook rustig. De kamers zouden baat hebben bij meer gastvrijheid en vooral beter onderhoud: er wordt alleen om de dag schoongemaakt, wat uniek is in de wereld, niet te rechtvaardigen en onaanvaardbaar. Waarschuw toekomstige klanten voor deze eigenaardigheid, ze zullen willens en wetens vertrekken en zullen deze zeer slechte verrassing niet hebben bij aankomst. Als ik was gewaarschuwd, zou ik deze reis hebben opgegeven.
  • Service en gastvrijheid
   Vriendelijk en vrolijk personeel, efficiënt en duidelijk geprofiteerd van goede training en interne monitoring. We denken dat het toezicht op en het beheer van al het personeel tamelijk streng is.
  • Keuken
   Laat me lachen. Ayurvedisch eten is alles behalve gastronomisch. Ondanks dit maakte de kok maaltijden die over het algemeen acceptabel waren.
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Horror: de massagebedden zijn van PLASTIC! In mijn 11 eerdere ayurvedische verblijven ben ik alleen prachtige bedden tegengekomen die uit één stuk zijn gesneden in een zeer grote boomstam. Het hout is erg hard en heeft een extreem fijne nerf, waardoor het zeer aangenaam, heilzaam en compatibel is met Ayurvedische principes. De dunne matras op de bedden van Athreya is ook van plastic gemaakt en is voor iedereen bruikbaar. Samenvattend opschonen tussen twee klanten, er beter niet aan te denken. De behandelruimtes zijn schoon, de therapeuten die de behandelingen uitvoeren, zijn ook verantwoordelijk voor het schoonmaken van de gebouwen. De rust en de aangenaamheid van de omgeving bevorderen grotendeels rust en ontspanning.
  • Behandelingen en programma's
   Zeer professionele zorg, goede organisatie. De therapeuten hebben allemaal baat bij een degelijke training, de zorg is snel nuttig in welk centrum we ook zijn.

  toon minder

  • februari 2020
  • 17 - 23 dagen
  • alleen
  • 70 tot 79 jaar

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen