Excellent 4,7/5,0

15 beoordelingen van onze gasten

Excellent 4,7/5,0

Top 1 Hotel in Kottayam Dit is ons top 1 hotel voor Kottayam. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Athreya Ayurvedic Centre

Familiebedrijf, bekroond Ayurveda-resort voor Ayurvedische behandelingen voor 5 generaties, met het hoogste niveau van medische zorg en uitstekende zorg. Een ander speciaal kenmerk van het resort: Kutipraveshika Rasayana donkere kamertherapie. We kijken uit naar "gedisciplineerde" gasten die de reinigingsbehandeling in al zijn facetten serieus nemen en gezonde vegetarische maaltijden gebruiken om de beste resultaten te krijgen.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Gratis wifi
 • Rustige omgeving
 • In de natuur
 • Ayurveda arts
 • Ayurveda naar Doshatype
 • Yoga
 • Glutenvrije voeding
 • Vegetarische voeding
 • Geschikt voor diabetici

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Kuteepraveshika Rasayana

vanaf 7 nachten, eenpersoonskamer, speciale verzorging

753 €

Kutipraveshika Rasayana

Deze oude Ayurvedische darkroom therapie komt van de in de Himalaya verscholen yogi's. Het is gericht op het versterken van het immuunsysteem en draagt ​​op een unieke manier bij aan de regeneratie van lichaam en geest. De nadruk ligt op het terugdringen van externe stimuli in combinatie met een speciaal kruidendieet. De behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen Kutee/Kuti (= hut), waarvan de bouw garant staat voor een gelijkmatig binnenklimaat en een minimum aan licht. Deze regeling helpt lichaam en geest tot rust te komen en biedt een unieke kans voor contemplatie en concentratie op uzelf. Het zal gepaard gaan met dagelijkse medische zorg en het verstrekken van een speciaal kruidendieet.

Op verzoek en in overleg met Dr Sreejit kan de therapie na een Panchakarma kuur worden geboekt.

 • Te boeken na een 2-weekse Panchakarma
 • 7 overnachtingen in Rasayana Kuti
 • Kruidendieet in Kuti
 • Zorg door Ayurveda arts
 • Schoon beddengoed en kleding in Kuti

Ideaal bij de volgende klachten

Adipositas / Gewicht, Hoge bloeddruk, Migraine, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting

Telefoon boekingsnummer: 763P2

Uw reis aanpassen:

Klassieke Ayurvedakuur - Panchakarma

vanaf 10 nachten, tweepersoonskamer, volpension

920 €

 • Ayurvedisch, vegetarisch volpension met kruidenthee
 • Dagelijkse consulten bij de Ayurveda-arts, eindonderzoek;
 • Opstellen van een individueel behandelplan;
 • Ayurvedabehandelingen (dagelijks ca. 90-120') zoals lichaamsmassage, Pinda Sveda-kruidenstempels, Shirodhara oliegieting, kruiden of Svedana stoombaden en inhalaties;
 • Ayurvedische supplementen;
 • Yoga & meditatie (dagelijks behalve op zo.);
 • Dagelijks uw feedback naar de Ayurveda-arts via laptop
 • Persoonlijk advies: voor, tijdens en na de kuur;
 • Tandheelkundig consult;

Het aantal behandeldagen is gelijk aan het aantal geboekte overnachtingen. Waardoor bij vroege aankomst of laat vertrek op aankomst- of vertrekdagen geen behandelingen plaatsvinden. Naar wens kunnen deze ter plaatse extra geboekt worden.
 
Aankomst zondagavond tot zaterdagmiddag aanbevolen, aangezien er zondags geen Ayurveda-arts aanwezig is.

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Adipositas / Gewicht, Bewegingsapparaat, Diabetes, Gynaecologie / Urologie, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop, Hoge bloeddruk, Huid / Allergieën, Kanker Rehabilitatie, Migraine, Neurodermitis / Psoriasis, Nieren / Urinewegen / Urologie, Ogen / Oren / Tanden, Osteoporose / Botten, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Zenuwstelsel

Telefoon boekingsnummer: 763P1

Uw reis aanpassen:

Athreya Ayurvedic Centre in detail

Uw vakantieoord

Kerala in Zuid-India is één van de meest geliefde toeristische regio’s van India en bekend om haar talrijke Ayurveda opleidingen.Hier is een gezondheidssysteem een levensstijl.Het moessonseizoen (juni-okt.) biedt door de hoge luchtvochtigheid de beste omstandigheden voor de versterkende Ayurverdabehandelingen.

Uw Ayurveda Resort

Het Athreya Ayurvedic Resort bevindt zich al 5 generaties in familiebeheer waarin zich gekwalificeerde en ervaren Ayurveda-artsen in de 5e generatie bevinden. Gelegen temidden van schitterende en onberoerde natuur, bevindt het zich tussen rijstvelden en kokospalmen, in de nabijheid van de zuidelijke uitlopen van de Backwaters en slechts ca. 7 km van Kottayam.

U kunt het zien als een soort hospital met betrekking tot de medische diensten, dat in Kerala stijl is ingericht bezit een rustige en aangename atmosfeer van welzijn en comfort. De Ayurvedakuur ten behoeve van het onderhoud van de gezondheid en als therapie voor ziekte(verschijnselen) staat op de voorgrond.

Uw verblijf

16 Kerala Heritage Cottages.Standaard ruim en comfortabel met douche/wc, ventilator, kleine veranda, tv, telefoon. Deluxe yijn iets groter en met airconditioning. 8 verdere cottages 'nieuw' als standaard, ca. 150 m van hoofdgebouw verwijderd. Naar wens: muskietennet. WLAN. PC en kluis bij de receptie.

Eten & genieten

Ayurveda restaurant serveert gerechten, ook verschillende diëten voor diabetici en glutenvrij mogelijk.

Gezondheid

& Ayurveda

Athreya Ayurveda onder leiding van een ervaren en moderne Ayurveda-arts Dr. Sreejith, en ondersteund door een gekwalificeerd team van artsen en therapeuten.

De Ayurvedische chefarts heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van ziektes van de huidige beschaving zoals het metabolisch syndroom (diabetes, overgewicht), migraine, slapeloosheid en stress en de gevolgen daarvan op het imuunsysteem en op de behandeling van diverse vormen van kanker. Daarbij worden de traditionele ayurvedische helende middelen succesvol met westerse medicijnen gecombineerd. Een bijzondere therapie van Dr. Sreejit is de aderlating met zijn imuunversterkende en verjongende werking. Om de resultaten succesvol in te kunnen schatten met betrekking tot speciale indicatoren of de doelstelling biedt het artsenteam ook persoonlijke adviezen voor en na uw kuur, via Skype of telefoon/skype (in het Engels).

Ook zal een vragenlijst van de medische geschiedenis worden verzonden, om zo het best mogelijk te beoordelen hoe de reis het beste aangepast kan worden aan de behoeften van de klant. Een moderne en compleet ingerichte tandheelkundige praktijk biedt de mogelijkheid tot een tandheelkundige behandeling. Benodigde olie en medicijnen worden direct ter plaatse betaald.

Vrije tijd: fraaie boottochten in de nabijgelegen Backwaters, tempelbezoek of een tour door het Periyar National Park kunnen via de receptie geregeld worden. Kerala / Zuid India rondreis zie s.221.

Uw hotel

☀ Het Athreya Ayurvedic Center is eigendom van een familie met gekwalificeerde Ayurvedische artsen met 5 generaties ervaring. Omgeven door prachtige, ongerepte natuur, ligt het tussen rijstvelden en kokospalmen in de buurt van de zuidelijke uitlopers van de backwaters en op slechts 7 km van Kottayam. Het Kerala-achtige centrum is ideaal voor gasten die waarde hechten aan diepgaand overleg en authentieke behandelingen. Hier staat de Ayurvedakur (Panchakarma) voor het behoud van de gezondheid en als therapie voor ziekten op de voorgrond. Ongeveer 30 minuten afstand ligt het nieuwe zusterresort Dheemahi Ayurvedic Center (geopend in maart 2019, zie hieronder).

Tweepersoonskamer Cottage

16 rijtjes huizen met airconditioning, douche / toilet, ventilator, kleine veranda, tv en telefoon. Op verzoek klamboe. WiFi. computer-gebruik en kluisje bij de receptie. 

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 763D2

Éénpersoonskamer Cottage

16 ruime geschakelde gîtes voor eenpersoonsgebruik met douche / wc, ventilator, kleine veranda, tv, telefoon, wifi en airconditioning. Op verzoek klamboe. Internet en kluis bij de receptie.

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E2

Tweepersoonskamer Eiland

8 ruime tweepersoonskamers op een klein privé-eiland omgeven door rijstvelden, zonder airconditioning en op ca. 150 meter van het hoofdgebouw. Deze zijn te boeken van november tot februari. Op verzoek klamboe. Wifi en kluis bij de receptie.

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763D3

Eénpersoonskamer Eiland

8 ruime tweepersoonskamers op een klein privé-eiland omgeven door rijstvelden. Er is geen airconditioning aanwezig en de kamers liggen op ongeveer 150 meter van het hoofdgebouw. Deze zijn te boeken van november tot februari. Op verzoek klamboe. WiFi. Internet en kluis bij de receptie. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor eenpersoonsgebruik.

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E3

Eenpersoonshut Kuti

Rasayana Kuti volgens de traditionele richtlijnen. Het bestaat uit drie gebieden die elkaar van de buitenwereld afschermen. In het binnenste van deze drie gebieden doordringt vrijwel geen licht van buiten en ongeacht de weersomstandigheden is de temperatuur binnen altijd aangenaam.

Wi-Fi

Kamercode voor telefonische boekingen: 763E4

Gezondheid & kuren

Athreya Ayurveda onder leiding van een ervaren en moderne Ayurveda-arts Dr. Sreejith, en ondersteund door een gekwalificeerd team van artsen en therapeuten.

De Ayurvedische chefarts heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van ziektes van de huidige beschaving zoals het metabolisch syndroom (diabetes, overgewicht), migraine, slapeloosheid en stress en de gevolgen daarvan op het imuunsysteem en op de behandeling van diverse vormen van kanker. Daarbij worden de traditionele ayurvedische helende middelen succesvol met westerse medicijnen gecombineerd. Een bijzondere therapie van Dr. Sreejit is de aderlating met zijn imuunversterkende en verjongende werking. Om de resultaten succesvol in te kunnen schatten met betrekking tot speciale indicatoren of de doelstelling biedt het artsenteam ook persoonlijke adviezen voor en na uw kuur, via Skype of telefoon/skype (in het Engels).

Ook zal een vragenlijst van de medische geschiedenis worden verzonden, om zo het best mogelijk te beoordelen hoe de reis het beste aangepast kan worden aan de behoeften van de klant. Een moderne en compleet ingerichte tandheelkundige praktijk biedt de mogelijkheid tot een tandheelkundige behandeling. Benodigde olie en medicijnen worden direct ter plaatse betaald.

Aankomst

Transfer vluchthaven COK FIT 763T1 € 60 / wagen (heen & terug).
Transfer vluchthaven  TRV FIT 763T2 € 90 / wagen (heen & terug).

dichtstbijzijnde luchthaven
Cochin International Airport (COK) : (ca. 93 km / 152 minuten)
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 148 km / 222 minuten)

Overige informatie

Engels kennis wordt aanbevolen.

Houd er rekening mee dat het Athreya gesloten is van 8 april-15 september 2019.

Goed om te weten

„Athreya Ayurveda - Ayurvedische reinigingskuur, verrijkt met de kennis van de westelijke geneeskunde – met het doel, het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen, stress af te bouwen en het imuunsysteem te versterken. Ideaal bij ziektes van de huidige beschaving als migraine, diabetes en slapeloosheid. Medisch lifestyleconsult over de „do´s & don’ts" met betrekking tot een gezonde levenswijze. De artsen en medewerkers van Athreya handelen niet volgens een opgeheven wijsvinger maar conform het principe van wederzijds vertrouwen.“

Dr. Sreejith, hoofd van het resort

Hotelfaciliteiten in één oogopslag

Klantrecensies

Excellent 4,7 / 5,0
100% Aanbevolen beoordelingen
Hotel
Service
Behandelingen
Verzorging
Wellnessgebied
15 Beoordelingen Van echte klanten Bij ons kunnen enkel gasten die een reis hebben gemaakt een beoordeling achterlaten
 • Julia P.
  uit Duitsland

  „Dit resort is een geschenk” Originele beoordeling

  Iedereen die een authentieke PanchaKarma-remedie wil doen en bereid is om met zijn lichaam om te gaan, is precies goed. Hooggekwalificeerd personeel met een goed opgeleid team van therapeuten en een uitstekend medisch team. Met redelijk bereid sattvisch voedsel en veranderende kruidentheeën. Wie is er serieus met de ayurved. Levensstijl betekent precies hier. Een hoog energieke plek om lichaam, geest en ziel te harmoniseren. Uitgebreide informatie en educatie, die door het resort wordt aangeboden in de vorm van vragenlijsten en een Skype-interview voor vertrek is vereist, zodat er geen misverstand bestaat. Fit Reisen moet hier goed op het verkooppraatje letten. Anders soepel en zeer ontspannende vakantie !! toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Zeer schoon - schoonmaak wordt gedaan door een zeer toegewijde en vriendelijke schoonmaakploeg. Rustige kamer locatie. Rijstvelden en bomen met veel soorten vogels, vlinders, koeien, eekhoorns, enz. Voor natuurliefhebbers een paradijs.
  • Service en gastvrijheid
   Het personeel heeft altijd een open oor en zijn altijd heel moeilijk om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. vriendelijkheid
  • Keuken
   Hier moet worden opgemerkt dat het een sattvische keuken is die ik persoonlijk als buitengewoon heerlijk voel en een krankzinnige ondersteuning vertegenwoordigt gedurende het gehele spa-proces....
  • Opmerkingen van SpaDreams
   Lieber Gast, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung und Ihren Hinweis an uns, welchen wir uns zu Herzen nehmen. Wir wünschen Ihnen alles Gute. Ihr Fit Reisen Team

  toon minder

  • april 2018
  • 12 - 16 dagen
  • alleen
  • 30 tot 39 jaar
 • Jutta S.
  uit Duitsland

  „Intense tijd vol met prachtige ontmoetingen en een diepgaande reis naar mezelf.” Originele beoordeling

  De vakantie had goed kunnen zijn voor nog een week. Na de eerste keer dat ik was gaan wonen, genoot ik van de ervaring van vertraging. Deze vakantie was geen "recreatie- of wellnessvakantie" in de strikte zin. een Panchakarma-remedie is een intense ervaring en een confrontatie met jezelf. Ik wist dat ik dat wilde en wat er bij mij opkwam. Daarom alles in de groene omgeving! toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Het hangt af van de schaal van de wapening. Volgens de westerse standaard is er veel te verbeteren (netheid, sfeer in de kamer), maar dat beviel me niet, dus ik ben redelijk tevreden. Voor Aziatische schaal was alles in orde.
  • Service en gastvrijheid
   Super vriendelijk, toegewijd team! Ze staan altijd klaar om de gast zo comfortabel mogelijk te maken. De hoofdarts van het resort is technisch en bezig met de klanten van alle eerste crème!
  • Keuken
   Zeer goed, smakelijk en goed getolereerd Ayurvedisch voedsel.
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Geen zwembad. Toepassingen waren uitgebreid en van goede kwaliteit.
  • Behandelingen en programma's
   Goede behandelingen, topondersteuning van de chef-arts!

  toon minder

  • april 2018
  • 17 - 23 dagen
  • met vrienden
  • 50 tot 59 jaar
 • SpaDreams klant

  „Ontspannend, exotisch en regenererend verblijf in een ontspannen omgeving” Originele beoordeling

  Een aangenaam verblijf waar ze voor u zorgen met een zeer goede medische monitoring en zorgzaam personeel, zeer attent en bekwaam. Blijf kalm, met lekker eten en attent personeel van waaruit je uitgerust en geregenereerd wordt. toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Schoon, hotel met grote kamers maar zonder franjes
  • Service en gastvrijheid
   Zeer goede service ondanks de taalbarrière
  • Keuken
   Uitstekend gekruid eten maar niet te veel. helemaal vegetarisch
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Ouderwetse kuur, maar zeer schoon en functioneel.
  • Behandelingen en programma's
   Gepersonaliseerde zorg uitgevoerd met vriendelijkheid door een attente en bekwame staf. We gaan uitgerust terug.

  toon minder

  • maart 2018
  • 9 - 11 dagen
  • als een familie
  • 50 tot 59 jaar
 • Dagmar J.

  „Ayurveda van goede kwaliteit” Originele beoordeling

  • januari 2017
  • 12 - 16 dagen
  • alleen
  • 50 tot 59 jaar
 • Fany P.
  uit Frankrijk

  „De magie van panchakarma: een opknapbeurt in een oase van rust” Vertaald door Google

  Ik wilde een panchakarmacurve doen in Kerala, bakermat van de ayurveda, om me uit een dwangmatige geest en een uitgeput lichaam te krijgen. Ik vond na veel onderzoek waar ik naar op zoek was: ATHREYA. De plek is gewoon prachtig: een oase van rust aan de rand van rijstvelden. De verandering van omgeving is voltooid. We sluiten opnieuw aan bij deze omhullende natuur en dat maakt een goede dwaas. Ik zal je niet vertellen dat de remedie (die 17 dagen duurde) een genot is. Sommige behandelingen zijn fysiek en mentaal moeilijk te verwerken, maar het hele ATHREYA-team streeft ernaar u specifieke aandacht en uitstekende expertise te bieden. Deze constante aandacht en deze welwillendheid helpen u om de kleine ongemakken van de remedie zeer snel te overwinnen. Allereerst zijn mijn twee therapeuten pure wonderen met sprookjeshanden, waardoor de minste spanning in je lichaam wordt verlicht. De receptioniste, buitengewoon vriendelijk, houdt nooit op aan al onze verwachtingen te voldoen, met een glimlach (en de verwachtingen van alle patiënten zijn talrijk!). De kok brengt je gerechten naar je kamer op dagen dat je te moe bent. Het eten is uitsluitend vegetarisch (vers en zelfgemaakt). Het voelt goed voor het lichaam om het niet permanent te belasten. De yogaleraar en meditatie, een grote zenitude, past zich aan uw niveau aan om uw klas aangenaam te maken. Je voelt echt de lessen van harmonie tussen lichaam en geest. Ten slotte is Dr. Sreejit, meester van de plek, toegewijd om je dagelijks te begeleiden, naar je te luisteren en al je problemen te verlichten. Ze is een enthousiaste, gepassioneerde en zeer betrokken persoon die buitengewone aandacht besteedt aan elk van haar patiënten. Ik was verbaasd over zijn zeer fijne perceptie van het individu, zijn gevoel van luisteren. De zorg is echt uitzonderlijk en geïndividualiseerd (ayrvédiques zorg, kruidengeneesmiddelen, voedingsadvies ...). De magie werkt dag na dag. Mijn lichaam begint langzaam opnieuw op te starten. Je moet geduld hebben. Ik vond geleidelijk een spiritueel en fysiek mentaal evenwicht dat ik verloren had. De begeleiding gaat door bij je terugkeer, wat voor mij heel geruststellend was Dr. Sreejit is een persoon van zeldzame menselijke kwaliteit. Hij luistert naar jou en helpt je en geneest je. Oneindige Dankbaarheid. Het is een geweldige innerlijke reis, zo'n verblijf, een omwenteling. Deze genezing is ook voor mij een groot menselijk avontuur, ik ontmoette veel mensen uit alle lagen van de bevolking (Colombiaanse Duitse Colombiaanse Iraanse Canadese Koeweit ...), veel stamgasten. Wat ik je kan vertellen is dat er een voor en na de remedie is. Ik voel de voordelen van deze remedie dag na dag. Ik zou zeker terugkomen. toon meer

  • Hotel in het algemeen
   Mooi centrum in een oase van rust aan de rand van rijstvelden. Zeer rustige en zeer schone plaats (receptie, kamers, installatie)
  • Service en gastvrijheid
   Het hele team zal u een zeer toegewijde aandacht en knowhow geven die buitengewoon is.
  • Keuken
   Vegetarische maaltijd (zelfgemaakte verse producten). Het is een goed idee om je lichaam niet te belasten.
  • Spa, behandelingen en zwembereik
   Zeer schone behandelingsgebieden.
  • Behandelingen en programma's
   Dr. Sreejit, meester van de plek, is toegewijd om u dagelijks te begeleiden, naar u te luisteren en al uw kwalen te verlichten. Ze is een enthousiaste, gepassioneerde en zeer betrokken persoon die buitengewone aandacht besteedt aan elk van haar patiënten. Ik was verbaasd over zijn zeer fijne perceptie van het individu, zijn gevoel van luisteren. De zorg is echt uitzonderlijk en geïndividualiseerd (ayrvédiques zorg, kruidengeneesmiddelen, voedingsadvies ...). De begeleiding gaat door bij je terugkeer, wat voor mij heel geruststellend was Dr. Sreejit is een persoon van zeldzame menselijke kwaliteit. Hij luistert naar jou en helpt je en geneest je.

  toon minder

  • oktober 2018
  • 17 - 23 dagen
  • als een familie
  • 40 tot 49 jaar

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen