Excellent 4,7/5,0

13 beoordelingen van onze gasten

Top 1 Hotel in Kottayam Dit is ons top 1 hotel voor Kottayam. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Athreya Ayurvedic Centre

Ayurveda-resort is bekroond voor het meest intensieve medische niveau en uitstekende supervisie. Een ander speciaal kenmerk van het resort: Darkroom-therapie

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Kuteepraveshika Rasayana

vanaf 7 nachten, eenpersoonskamer, speciale maaltijden

Kutipraveshika Rasayana

Deze oude Ayurvedische darkroom therapie komt van de in de Himalaya verscholen yogi's. Het is gericht op het versterken van het immuunsysteem en draagt ​​op een unieke manier bij aan de regeneratie van lichaam en geest. De nadruk ligt op het terugdringen van externe stimuli in combinatie met een speciaal kruidendieet. De behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen Kutee plaats (= hut), waarvan de bouw garant staat voor een gelijkmatig binnenklimaat en een minimum aan licht. Deze regeling helpt lichaam en geest tot rust te komen en biedt een unieke kans voor contemplatie en concentratie op uzelf. Het zal gepaard gaan met dagelijkse medische zorg en het verstrekken van een speciaal kruidendieet.

Op verzoek en in overleg met Dr Sreejit kan de therapie na een Panchakarma kuur worden geboekt.

 • Te boeken na een 2-weekse Panchakarma
 • 7 overnachtingen in Rasayana Kuti
 • Kruidendieet in Kuti
 • Zorg door Ayurveda arts
 • Schoon beddengoed en kleding in Kuti

Telefoon boekingsnummer: 763P2

906 €

815 €

Klassieke Ayurvedakuur - Panchakarma

vanaf 10 nachten, tweepersoonskamer, volpension

 • Ayurvedisch, vegetarisch volpension met kruidenthee
 • Dagelijkse consulten bij de Ayurveda-arts, eindonderzoek;
 • Opstellen van een individueel behandelplan;
 • Ayurvedabehandelingen (dagelijks ca. 90-120') zoals lichaamsmassage, Pinda Sveda-kruidenstempels, Shirodhara oliegieting, kruiden of Svedana stoombaden en inhalaties;
 • Ayurvedische supplementen;
 • Yoga & meditatie (dagelijks behalve op zo.);
 • Persoonlijk advies: voor, tijdens en na de kuur;
 • Tandheelkundig consult;
 • Transfer (heen / terug) vliegveld Cochin.

Het aantal behandeldagen is gelijk aan het aantal geboekte overnachtingen. Waardoor bij vroege aankomst of laat vertrek op aankomst- of vertrekdagen geen behandelingen plaatsvinden. Naar wens kunnen deze ter plaatse extra geboekt worden.

Aankomst zondagavond tot zaterdagmiddag aanbevolen, aangezien er zondags geen Ayurveda-arts aanwezig is.

Ideaal bij de volgende klachten

Zenuwstelsel, Kanker Rehabilitatie, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop, Osteoporose / Botten, Hoge bloeddruk, Nieren / Urinewegen / Urologie, Migraine, Ogen / Oren / Tanden, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Adipositas / Gewicht, Diabetes, Stofwisseling / Maag / Darmen, Gynaecologie / Urologie, Stress / Uitputting, Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Bewegingsapparaat

Telefoon boekingsnummer: 763P1

1.056 €

950 €

Athreya Ayurvedic Centre in detail

Uw vakantieoord

Kerala in Zuid-India is één van de meest geliefde toeristische regio’s van India en bekend om haar talrijke Ayurveda opleidingen.Hier is een gezondheidssysteem een levensstijl.Het moessonseizoen (juni-okt.) biedt door de hoge luchtvochtigheid de beste omstandigheden voor de versterkende Ayurverdabehandelingen.

Uw Ayurveda Resort

Het Athreya Ayurvedic Resort bevindt zich al 5 generaties in familiebeheer waarin zich gekwalificeerde en ervaren Ayurveda-artsen in de 5e generatie bevinden. Gelegen temidden van schitterende en onberoerde natuur, bevindt het zich tussen rijstvelden en kokospalmen, in de nabijheid van de zuidelijke uitlopen van de Backwaters en slechts ca. 7 km van Kottayam.

U kunt het zien als een soort hospital met betrekking tot de medische diensten, dat in Kerala stijl is ingericht bezit een rustige en aangename atmosfeer van welzijn en comfort. De Ayurvedakuur ten behoeve van het onderhoud van de gezondheid en als therapie voor ziekte(verschijnselen) staat op de voorgrond.

Uw verblijf

16 Kerala Heritage Cottages.Standaard ruim en comfortabel met douche/wc, ventilator, kleine veranda, tv, telefoon. Deluxe yijn iets groter en met airconditioning. 8 verdere cottages 'nieuw' als standaard, ca. 150 m van hoofdgebouw verwijderd. Naar wens: muskietennet. WLAN. PC en kluis bij de receptie.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & genieten

Ayurveda restaurant serveert gerechten, ook verschillende diëten voor diabetici en glutenvrij mogelijk.

Gezondheid

& Ayurveda

Athreya Ayurveda onder leiding van een ervaren en moderne Ayurveda-arts Dr. Sreejith, en ondersteund door een gekwalificeerd team van artsen en therapeuten.

De Ayurvedische chefarts heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van ziektes van de huidige beschaving zoals het metabolisch syndroom (diabetes, overgewicht), migraine, slapeloosheid en stress en de gevolgen daarvan op het imuunsysteem en op de behandeling van diverse vormen van kanker. Daarbij worden de traditionele ayurvedische helende middelen succesvol met westerse medicijnen gecombineerd. Een bijzondere therapie van Dr. Sreejit is de aderlating met zijn imuunversterkende en verjongende werking. Om de resultaten succesvol in te kunnen schatten met betrekking tot speciale indicatoren of de doelstelling biedt het artsenteam ook persoonlijke adviezen voor en na uw kuur, via Skype of telefoon/skype (in het Engels).

Ook zal een vragenlijst van de medische geschiedenis worden verzonden, om zo het best mogelijk te beoordelen hoe de reis het beste aangepast kan worden aan de behoeften van de klant. Een moderne en compleet ingerichte tandheelkundige praktijk biedt de mogelijkheid tot een tandheelkundige behandeling. Benodigde olie en medicijnen worden direct ter plaatse betaald.

Vrije tijd: fraaie boottochten in de nabijgelegen Backwaters, tempelbezoek of een tour door het Periyar National Park kunnen via de receptie geregeld worden. Kerala / Zuid India rondreis zie s.221.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Cochin International Airport (COK): (ca. 93 km / 152 minuten)
Trivandrum International Airport (TRV): (ca. 148 km / 222 minuten)

AANKOMST vliegveld: Cochin (COK), op ca. 95 km afstand. Trivandrum (TRV), ca. 170km. FIT 763T2 € 60 per voetuig (heen en terug).

INFORMATIE Engels kennis wordt aanbevolen.

Goed om te weten

Gezondheid, lichamelijk bewustzijn en lifestyle management


„Athreya Ayurveda - Ayurvedische reinigingskuur, verrijkt met de kennis van de westelijke geneeskunde – met het doel, het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen, stress af te bouwen en het imuunsysteem te versterken. Ideaal bij ziektes van de huidige beschaving als migraine, diabetes en slapeloosheid. Medisch lifestyleconsult over de „do´s & don’ts" met betrekking tot een gezonde levenswijze. De artsen en medewerkers van Athreya handelen niet volgens een opgeheven wijsvinger maar conform het principe van wederzijds vertrouwen.“


Dr. Sreejith, hoofd van het resort

Onderscheidingen/Awards

 • „Green Leaf Award“ toegekend door het „Department of Tourism, Government of Kerala”, de hoogste onderscheiding in Kerala voor authentieke Ayurveda.
 • TripAdvisor – Centre of excellence Award 2011.
 • TripAdvisor – Travellers’ Choice 2012 Winners.

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Athreya Ayurvedic Centre
Boeken Contact Doorsturen