Top 3 Hotel in Chowara-Trivandrum Dit is ons top 3 hotel voor Chowara-Trivandrum. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht.

Abad Harmonia

Klein en harmonieus Ayurveda beach resort, midden in een tropische tuin. Direct aan het strand en aan het zwembad voor ontspanning, zachte Ayurveda voor lichaam en geest.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verblijf

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

 • ontbijt
 • Gebruik van buitenbad

Telefoon boekingsnummer: 73CP3

182 €

Ayurveda kuur - Panchakarma

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, volpension

Aandachtspunten

 • Verjonging vanaf 7 overnachtingen
 • Panchakarma vanaf 14 overnachtingen
 • Ayurvedisch volpension
 • Aanvangs- en slotonderzoek door de Ayurveda-arts
 • Therapiebegeleidende consulten; Opstellen van een individueel behandel- en voedingsplan conform constitutietype en gezondheidstoestand
 • Dagelijks Ayurvedabehandelingen zoals Shirodara oliegieting, Abhyanga olie-,kruidenzakjes- of rijstbuidelmassage, Nasayam neusreiniging, therapeutische ontgifting (virecana) of olie-darmspoeling
 • Ayurvedische Kruidensupplementen
 • Dagelijks 1 uur yoga
 • 1 fles water op de kamer
 • gebruik van buitenbad
 • Transport van/naar vliegveld Trivandrum

Ideaal bij de volgende klachten

Zenuwstelsel, Huid / Allergieën, Bewegingsapparaat, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Stofwisseling / Maag / Darmen, Osteoporose / Botten, Hoge bloeddruk

Telefoon boekingsnummer: 73CP2

448 €

Abad Harmonia in detail

Uw hotel

In het zuiden van India, slechts 300 m van het Chowara strand in Kovalam ligt het Abad Harmonia Ayurveda Beach Resort, afzijdig van het massatoerisme en temidden van een tropische tuin.

Uw verblijf

23 kamers in het hoofdgebouw met balkon en zicht op het terrein, bad of douche/wc, telefoon, sat.-tv, airconditioning, minibar. 11 typische Keralesecottages, milieuvriendelijkgebouwd, metaanvullendeenplafondventilator, muskietennet en terrasmetzitgelegenheid. 1pk zijn 2pk vooralleengebruik. Receptiemetinternetaansluiting. Souvenirshop.

Eten&genieten

Het restaurant, met uitzicht op het zwembad en de tuin, serveert Ayurvedische maaltijden (vegetarisch) maar ook de internationale keuken is beschikbaar, als menu of buffet. Ontbijt in buffetvorm. De toebereiding van Ayurvedische gerechten volgt conform bepaling van de Ayurveda-arts.Life Cooking. Candlelightdinner (op aanvraag).

Zwembad incl. kinderbad, speelplaats, ligstoelen en zonneschermen. Chowara strand op ca. 300 m afstand (wegens sterke stroming slechts gedeeltelijk geschikt voor zwemmen). Fitnesscentrum.

Wellness, gezondheid & spa

Abad Harmonia Ayurvedacentrum (dag. 8-18 uur) onder leiding van ervaren artsen en therapeuten (Engels sprekend). 4 behandelingsruimtes, intensieve begeleiding, orginele Ayurvedische behandelingen, speciale Ayurvedische supplementen en dagelijks yoga (cursus in het Engels).

Vrijetijd

Excursies zoals een bezoek aan Kovalamof Trivandrum, de bezichtiging van het paleis van Padmanabhapuram of een boottocht door de Backwaters. Cultureel programma op aanvraag.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Trivandrum International Airport (TRV) (ca. 11 km / 20 minuten)

Aankomst vliegveld Trivandrum (TRV) op ca. 25 km afstand. Transfer TRV (heen en terug) bij Ayurvedakuur inclusief, bij verblijft FIT 73CT1 €80 per auto (1-2 personen), boeking bij SpaDreams.

Info: kennis van het Engels is aanbevolen.

Kaart

Abad Harmonia
Boeken Contact Doorsturen